ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Δια ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ: Ούτε μία αντίδραση για Θεοδωρικάκου - Γνήσια δεκανίκια της κυβέρνησης

Νίκος Ανδρουλάκης και Αλέξης Χαρίτσης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ που δεν σχολίασαν τη δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου ο οποίος είχε απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στην ακροδεξιά εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας ότι «επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση».

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «μάταια αναζητήσαμε να βρούμε έστω μια αντίδραση των κομμάτων της λεγόμενης κεντροαριστεράς μετά την δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά" τόνισε πως θα ήθελε οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι των Σπαρτιατών να ενισχύσουν το κόμμα του κ. Μητσοτάκη στις Ευρωεκλογές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ υπογραμμίζει ότι «τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η Νέα Αριστερά ανάλωσαν, όπως φαίνεται, τόση πολλή ενέργεια στην ενασχόλησή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που δεν βρήκαν το κουράγιο να σχολιάσουν τον βουλευτή της κυβέρνησης. Ή απλά μπορεί για μία ακόμη φορά να προσπάθησαν να προστατέψουν τον σύμμαχο τους, ως γνήσια δεκανίκια. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση…».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  

 Τάκης Θεοδωρικάκος για «Σπαρτιάτες».- «Θέλουμε όλες τις ψήφους τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια: