ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Οι προσαγωγές έγιναν συλλήψεις, πάνε για Εισαγγελέα

 


Ο λόγος είναι ότι ομάδα του χώρου, φορώντας κουκούλες φέις και γάντια, βγήκε στο κέντρο της πόλης, ορμώμενη από το Παράρτημα

Με κινητοποίηση των αναρχικών, ξεκίνησε η σημερινή ημέρα, ως συμπαράσταση στο 38χρονο άτομο που συνελήφθη προ ημερών από την Αντιτρομοκρατική της ΕΛΑΣ, καθώς ανήκε στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Αποτέλεσμα είχε να προκληθεί ένταση που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης, στην Πάτρα, στην οδό Κορίνθου, όπου βρίσκεται και το  πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου. Έγιναν προσαγωγές από την ΕΛΑΣ ατόμων του χώρου επί της οδού Κορίνθου.

Ο λόγος είναι ότι ομάδα αντιεξουσιαστών, φορώντας κουκούλες φέις και γάντια βγήκαν στο κέντρο της πόλης και κινούνταν προς την Αγίου Νικολάου, με την αστυνομία να προχωρά σε κλείσιμο της οδού Κορίνθου από Αγίου Νικολάου έως Αράτου.

Μετατράπηκαν σε συλλήψεις, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν σύμφωνα με  νεώτερες πληρoφορίες προερχόμενες από το pelop.gr, (Πελοπόννησος Newsroom) οι προσαγωγές 25 αντιεξουσιαστών στην πρωινή έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, επί της οδού Κορίνθου.Αύριο Σάββατο, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πατρών, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Στην έρευνα που έγινε στο παράρτημα παρουσία εισαγγελέα, εντοπιστήκαν και κατασχέθηκαν: μια φωτοβολίδα, ρόπαλα, αντισφυξιογόνες μάσκες, στουπιά, δοχεία με υπολείμματα βενζίνης, εκτυπωτές κλπ…

Να αναφερθεί πως μεταξύ των 25 συλληφθέντων είναι 8 γυναίκες, και ένας ανήλικος.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του σήμερα, στον Ανακριτή Αθηνών και θα μεταταχθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου, καθώς φέρεται ως “αρχηγός” των αντιεξουσιαστών. Πρόκειται για το άτομο που συνελήφθη  στην Πάτρα, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης”.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: