ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Άναψε ο γιαλός και κάηκαν τα ψάρια, στον Πελετίδη!


 

Προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της ΕΣΗΕΠΗΝ, οι κατηγορίες της δημοτικής Αρχής αφού δημοσιογράφοι της είχαν τεθεί στο στόχαστρο του Δημάρχου!

Οι φωτιές που άναψαν οι δηλώσεις της δημοτικής Αρχής Πατρέων, στην προσπάθειά της να αποφύγει τις ευθύνες της για την τραμπούκικη επίθεση κατά των παρατασιούχων  της Κοινωφελούς, που δέχθηκαν επίθεση με ρόπαλα τα χαράματα της Παρασκευής 12 Απριλίου, από οργανωμένους ροπαλοφόρους, οι οποίοι είχαν σχεδιάσει από το βράδυ της Πέμπτης την επίθεση στην κατάληψη του Αρσακείου το επόμενο χάραμα, όταν ώρα 5.20 ενημερώθηκε το Istologio G. Mosxou  με me-mail, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της ΕΣΗΕΠΗΝ, που δημοσιογράφοι της είχαν τεθεί στο στόχαστρο του κ. Πελετίδη.

«Εάν ο Δήμος Πατρέων διαθέτει στοιχεία, να απευθυνθεί  άμεσα στα Πειθαρχικά όργανα της Ένωσης. Αναμένουμε επ’ αυτού» συνιστά η ΕΣΗΕΠΗΝ .

 Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΠΗΝ αναφέρει για την ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων για την καταγγελλόμενη επίθεση σε βάρος συμβασιούχων:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ με αφορμή ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, με την οποία αν όχι συλλήβδην, σίγουρα όμως γενικόλογα, κατηγορούνται δημοσιογράφοι για διάδοση ψευδών ειδήσεων, εκφράζει την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι -και σίγουρα πάντως ο συντάκτης της ανακοίνωσης- αντιλαμβάνονται το ρόλο του Τύπου και των λειτουργών του.

Η απρόσωπη απόδοση κατηγοριών προσβάλλει βάναυσα έναν ολόκληρο κλάδο και ως πρακτική είναι απολύτως καταδικαστέα.

Εάν ο Δήμος Πατρέων διαθέτει στοιχεία για συγκεκριμένους δημοσιογράφους που φέρονται να έχουν διαπράξει αυτό για το οποίο κατηγορεί η ανακοίνωση, να απευθυνθεί  άμεσα στα Πειθαρχικά όργανα της Ένωσης. Αναμένουμε επ’ αυτού.

Και μια επισήμανση. Στην ομιλία του κ. Δήμαρχου –που ακολούθησε της ανακοίνωσης- διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά σε δημοσιογράφους που «διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις». Αυτό σίγουρα θα πρέπει –αν μη τι άλλο- να προβληματίσει τον συντάκτη της ανακοίνωσης.

Τέλος, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η πολιτική αντιπαράθεση αφορά και εκδηλώνεται μόνο μεταξύ πολιτικών και παρατάξεων. Οι δημοσιογράφοι δεν επιτρέπεται να αποτελούν μέρος αυτής της διαδικασίας». 

 

 «Καταγγέλλουμε τις ψευδείς ειδήσεις που διαδίδονται από δημοσιογράφους»

Η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής είναι η παρακάτω:

Καταγγέλλουμε τις ψευδείς ειδήσεις που διαδίδονται από δημοσιογράφους για δήθεν ξυλοδαρμούς και επιθέσεις, και την προσπάθεια συκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού για «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα».

Ο λαός της Πάτρας ξέρει καλά ποιοι παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων, βάζοντας την Δημοτική Αρχή στο στόχαστρο. Τους λέμε, όμως, να μην ελπίζουν! Όση λάσπη και να ρίξουν, δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια, ούτε την αγωνιστική στάση της Δημοτικής Αρχής, ούτε το ψεύτικο ενδιαφέρον αυτών που κερδίζουν εκμεταλλευόμενοι την αγωνία των συμβασιούχων.

Όλοι σήμερα, στις 10:00 π.μ., στη συγκέντρωση που καλεί η Δημοτικής Αρχή, έξω από το Δημαρχείο».

Ο αντιδήμαρχος Πατρέων Παναγιώτης Μελάς μιλά για προβοκάτσια

Για προβοκάτσια έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Πατρέων, Παναγιώτης Μελάς, μιλώντας στον peloponnisos fm 104.1 και στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» και τον Δημήτρη Τριανταφύλλοπουλου, αναφερόμενος στην καταγγελία για ξυλοδαρμό συμβασιούχων στο υπό κατάληψη δημαρχείο,  επί της οδού Μαιζώνος, από κουκουλουφόρους, παρουσία αντιδημάρχου.

Οπως είπε ο κ Μελάς: «είναι μια απλή προβοκάτσια. Κουκουλοφόροι δεν έχουμε γίνει ποτέ. Ότι ειναι το λέμε ευθέως. Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους. Ημουν αυτόπτης μάρτυρας, δεν υπήρχε ούτε λεκτική επίθεση. Γιατί δεν βγαίνουμε να πουν με ονόματα ποιος ήταν, στο δήμο δουλεύουν μας γνωρίζουν. Κανένα επεισόδιο δεν υπήρξε, ούτε λεκτικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

* ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ: Ζητά έρευνα του Εισαγγελέα για τα επεισόδια στο Αρσάκειο...

Κόμματα και παρατάξεις καταδικάζουν - Ο Δήμος αρνείται την κατηγορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: