ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Κ. Σβολης: Η ΕΛΑΣ να «ανοίξει» τις κάμερες εισόδου στο νέο Δημαρχείο


Το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα επισκέφτηκε η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, έχοντας συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Θ. Τσάτσαρη.

Σύμφωνα με σχετικά ανακοίνωση της παράταξης: 

«Η  επίσκεψη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων, των δημοτικών συμβούλων Μάχης Σιώρου, Γιώργου Μαντζουράνη και Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου κι άλλων στελεχών της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» έγινε με αφορμή την καταγγελία για ξυλοδαρμό από αγνώστους κουκουλοφόρους, συμβασιούχων, οι οποίοι έκαναν κατάληψη στο δημαρχείο της Πάτρας, διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία».

Ζητάμε από την ΕΛΑΣ να «ανοίξουν» οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο και στην γύρω περιοχή, ώστε να διαπιστωθεί το τι ακριβώς έχει γίνει. 

Παράλληλα, ζητάμε ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή για πιθανό ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα στο Υπουργείο Εργασίας, στο οποίο θα είμαστε παρόντες. Τέλος, ζητάμε την άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ειπωθούν οι αλήθειες ενώπιον των πατρινών!

Από την πρώτη στιγμή έχουμε ξεκαθαρίσει στη θέση μας: Υπέρ του δικαιώματος των συμβασιούχων στην εργασία. Κατά της βίας, της τοξικότητας και του μίσους. Υπέρ των πολιτών της Πάτρας και της κοινής λογικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: