ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Εγκώμια στην ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση της φασιστικής «COMBAT 18»

«Δεν θα εκκολαφθεί το φασιστικό αυγό του φιδιού στον τόπο μας», υπογραμμίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, πλέκοντας το εγκώμιο της Αστυνομίας για την επιτυχία της να εξαρθρώσει εγκληματική ακροδεξιά οργάνωση που έχει πραγματοποιήσει σωρεία επιθέσεων τον τελευταίο καιρό.


Σε tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Ν. Τόσκας αναρτά το δελτίο Τύπου με τα αποτελέσματα των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και αναφέρει: 

«Το φασιστικό αυγό του φιδιού δεν θα εκκολαφθεί στον τόπο μας. Η Ελληνική Αστυνομία εργάζεται μεθοδικά για την προστασία της κοινωνίας».

Πρόκειται για την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί καθώς έχουν ανευρεθεί μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών και όπλων. Κάτι που ωθεί στο συμπέρασμα για εντυπωσιακά μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι υποθέσεις τις οποίες αφορούν οι έρευνες φαίνεται να σχετίζονται με συγκεκριμένη ομάδα με την επωνυμία «COMBAT 18», που έχει αναλάβει την ευθύνη σε σελίδες του ακροδεξιού χώρου για επιθέσεις τους τελευταίους μήνες σε αντιφαστικά και αντιεξουσιαστικά στέκια.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.):

    • έχουν συλληφθεί πέντε (5) ημεδαποί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και
    • έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά οκτώ (8) κατ’ οίκον έρευνες, έξι (6) σε περιοχές της Αττικής και δύο (2) σε επαρχιακές πόλεις, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

        ◦ πενήντα (50) κιλά νιτρική αμμωνία,
        ◦ βόμβες μολότοφ,
        ◦ πλήθος κροτίδων,
        ◦ βιβλία και φυλλάδια ακροδεξιού περιεχομένου,
        ◦ σύμβολα (σημαίες ακροδεξιού συμβολισμού),
        ◦ ψηφιακά πειστήρια,
        ◦ μαχαίρια, σπαθί και σουγιάδες,
        ◦ αντιασφυξιογόνος μάσκα,
        ◦ ρόπαλα και σιδερογροθιές,
        ◦ κυνηγετικά όπλα,
        ◦ φιαλίδια βουτανίου και
        ◦ μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.


Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ επιπλέον βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις (3) κατ’ οίκον έρευνες στο νομό Αττικής. Αναμένονται σχετικές δηλώσεις για τα τελικά αποτελέσματα των ερευνών, που έχουν να κάνουν με τιος επιθέσεις ακροδεξιών στοιχείων στον Πειραιά, στο αντιφασιστικό στέκι «Φαβέλα» κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: