ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τριήμερο αστέρων του Τάεκβοντό στην Πάτρα



Το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, 9-10-11 Μαρτίου, θα βρεθεί στην Πάτρα η «αφρόκρεμα» του Ελληνικού TAEKWONDO για το X-PLOSIV TAEKWONDO 31ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

 Περίπου 1.500 Αθλητές, Αθλήτριες, Προπονητές και Συνοδοί, δίνουν το παρών στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Πατρών «Ολυμπιονίκης Δημήτριος Τόφαλος».


Ενόψει του Πρωταθλήματος, η Οργανωτική Επιτροπή δίνει Συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στο ΕΑΚ Πατρών «Ολυμπιονίκης Δημήτριος Τόφαλος».

Σε αυτή θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWONDO, των Πατρινών Σωματείων ΑΣΤΡΑΠΗ, FIGHT CLUB, ΕΚΡΗΞΗ, FITATHLON και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: