ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

«Αναπαράσταση – Πενήντα χρόνια μετά»

 

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς

παρουσιάζουν:

«Αναπαράσταση – Πενήντα χρόνια μετά»

Μία συνομιλία με την Ιστορία και τον Κινηματογράφο

Παρασκευή, 9/3/2018, στις 6:30 το απόγευμα,

στο πατάρι του βιβλιοπωλείου Koukoubook, στα Χανιά

Οικοδεσπότες:

Αργυρώ Λουλαδάκη, Δήμητρα Αθενάκη,  Όλγα Κεκάκη-Φραντζεσκάκη, Αγγελική Μπεμπλιδάκη, Μαρία Μαυράκη, Ελευθερία Αποστολάκη, Σμαράγδη Νικολακάκη, Αντωνία Παπαδοπούλου, Βασιλική Αποστολοπούλου, Μανόλης Χατζηπαναγιώτου και Χρήστος Τσαντής.

Η «Αναπαράσταση» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, το φιλμ-σταθμός στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής των Εκδόσεων Ραδάμανθυς.
Τα μέλη της ομάδας του Εργαστηρίου ταξιδέψαμε στο περιβάλλον, στην εποχή, στα αληθινά γεγονότα που περιγράφει η ποιητική ταινία του σπουδαίου δημιουργού, αλληλεπιδράσαμε και παράλληλα προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους ρόλους, όπως τοποθετούνται μέσα στη ροή της ταινίας αλλά και της ίδιας της ιστορίας.
Αφήσαμε την φαντασία μας ελεύθερη να πετάξει σαν πεταλούδα, και το αποτέλεσμα αυτής της διεργασίας αποφασίσαμε να το παρουσιάσουμε σε μία ανοιχτή εκδήλωση (με ελεύθερη είσοδο φυσικά), στο φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου της Ελένης Τενεκετζή, εκεί στο πατάρι του Koukoubook όπου λαμβάνουν χώρα οι συναντήσεις του Εργαστηρίου, αλλά και πολλές ακόμα δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: