ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Παραδρομές και αθρόες προαγωγές στο Γηροκομειό



Χθες αργά, βράδυ Κυριακής, κατά την διαδικασία της ανάρτησης του ρεπορτάζ, που αναφερόταν στην εκδήλωση για την μνήμη των 125 εκτελεσμένων του Εμφυλίου στη θέση Σκοποβολή Γηροκομειού Πατρών, ρεπορτάζ, που σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας σε πλείστες άλλες ηλεκτρονικές αναρτήσεις, ο διαχειριστής του Istologiou G. Mosxou εκ παραδρομής... έφαγε μπαμπέσικα την παρουσία του Ηλία Γρηγόρη.

Πρόκειται για τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» και Γραμματέα της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων, που θα τελεστούν στην Πάτρα το 2019.

Ως εκ τούτου και παρά το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε από τον  ίδιο επανόρθωση, υποχρεούμεθα σε αυτήν και ελπίζουμε ο φίλος Ηλίας Γρηγόρης να κατανοήσει το άδολον του ζητήματος.

Τουναντίον, για να επιβεβαιωθεί η λαϊκή ρήση για, «της νύκτας τα καμώματα» έτυχε αθρόας προαγωγής η τέως πρόεδρος του ΕΚΠ και μέλους της προσωρινής Διοίκησης του, Σταυρούλα Παναγοπούλου, διά της παραλείψεως του επιρρήματος «τ.». 
Αυτά, αν και η εκλογική διαδικασία οσονούπω, μέλλει να αποδείξει τα συνδικαλιστικά  τεκταινόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: