ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Για φανταστείτε, οι «μουγκοί» ποτέ δεν σιώπησαν!

Οι «κατσεαντώνηδες στα τέσσερα», έβγαλαν άχρηστο και το νοσοκομείο Σαντορίνης. Τρομάρα να μην τους έρθει! Αν το επισκεφθούν και δουν την αρτιότητά του, θα πάθουν σοκ! Όχι ΠΑΣΟΚ, σοκ σχέτο!



Οφειλόμενη απάντηση στους υπερασπιστές των «κατσεαντώνηδων στα τέσσερα», που εδρεύουν στο νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Νέο κρούσμα συνδιοίκησης του Προέδρου του εργατικού σωματείου του Αγ. Ανδρέα καταγγέλλεται από εργαζόμενους στο νοσηλευτικό ίδρυμα, με αφορμή την προκήρυξη του διοικητή του Ιδρύματος κ. Σερεμέτη για το προσωπικό καθαριότητας.
Τούτο θα είχε ξεπεραστεί εκ μέρους μου και ίσως να μην του έδινα σημασία, εάν τυχαίως δεν έπεφτα πάνω σε ανακοίνωση συνδικαλιστή του ιδρύματος παλαιο-εργατοπατερίστικης... κοπής, υπό την κάλυψη του εν λόγω σωματείου, που αναφέρεται προσωπικά σε μένα.
Αφορμή γι αυτή την ανακοίνωση, αποτέλεσε άρθρο μου, στο Istologio G. Mosxou στις 22-6-2015 μετά από νοσηλεία μου στο νοσοκομείο, το οποίο αναδημοσιεύτηκε στο πατραϊκό πόρταλ thebest.gr, υπό τον τίτλο: «Πάτρα: Στην Καρδιολογική του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα, κατάθεση ψυχής!».
Στις 23-6-2015, το σωματείο σύρεται και δημοσιεύει  την ανακοίνωσή του στο ίδιο πόρταλ www.thebest.gr/ απαντώντας μου, ενώ την ίδια ημέρα την αναπαραγάγει στην διαδικτυακή σελίδα του, στο https://www.facebook.com/ όπου, μεταξύ άλλων υποστηρίζει, διαβάστε και κρίνετε:
«-Οι Συνδικαλιστές του «Αγ. Ανδρέα» ουδέποτε σιώπησαν απέναντι στους εκάστοτε κυβερνώντες στον χώρο της Υγείας και όχι μόνον, πολύ δε περισσότερο ούτε απέναντι στον Άδωνη, ούτε στον Λοβέρδο... ούτε σε κανέναν
Συνεπώς ο προαναφερόμενος αυτός Κύριος που ξαφνικά μας προέκυψε λαλίστατος, αν δεν έχει πλήρη γνώση και άποψη, ή την έχει επιλεκτικά να σταματήσει να δημιουργεί εντυπώσεις, να σταματήσει να διαστρεβλώνει τα πράγματα και βεβαίως  να  σταματήσει να μας συκοφαντεί. Η  υποτιθέμενη "καλοπροαίρετη" κάθε βδομάδα για τα κακώς κείμενα στον χώρο της Υγείας και οι λασπερές αιχμές του έγιναν αντιληπτές. Καιρός λοιπόν να τις σταματήσει γιατί δεν βοηθά σε τίποτε κανέναν, πολύ δε περισσότερο ούτε τους Διοικούντες που προσπαθεί εμμέσως πλην σαφώς να υπερασπιστεί…».
Και με την ευκαιρία πήραν την παρακάτω απάντηση, από αναγνώστη:
και κάποτε το σωματείο σας αρθρογραφούσε στην εφημερίδα Πελοπόννησος υπερ των απολύσεων των συμβασιούχων stagers γιατί έτσι είχε διατάξει το κόμμα, ασε μας ρε Πετρόπουλε, μην αρχίσουμε και βγάζουμε τις επιτροπές που συμμετείχες τόσα χρόνια και τι αμοιβές έπαιρνες, ασε την συνδιοίκηση...».
Οι διοικούντες υποτίθεται ότι ήσαν υποστηρικτές της κομματικής μου προτίμησης, ως δεδηλωμένος υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ!
Όμως τόσο ο τότε διοικητής του Νοσοκομείου, όσο και ο τότε  διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής, καμία σχέση δεν έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δικαίωμά τους φυσικά. Αλλά πάει πολύ να τους ταυτίζουν οι συνδικαλιστές με τον ΣΥΡΙΖΑ για να εξυπηρετήσουν τα κομματικά συμφέροντά τους.
Κι επειδή μιλούν οι «λοβέρδοι» και οι «κατσεαντώνη στα τέσσερα» ότι προσπαθώ εμμέσως να υπερασπιστώ την Διοίκηση, μιας και ανέφερα ζητήματα υπαρκτά. Κι επειδή  πάλι, τους έθιξα τον εκτραχηλισμό τους, που διαμαρτύρονταν για το καθυστερημένο σερβίρισμα του φαγητού, που ερχόταν από κέτερινγκ  (σημ.: σήμερα οι ασθενείς τρώγουν καλό σπιτικό φαγητό, φτιαγμένο από το προσωπικό του νοσοκομείο και αυτό είναι στα υπέρ του, καθότι έχω ιδία αντίληψη) βρήκαν την ευκαιρία να ξεσαλώσουν εναντίον μου.
Ποιοι; Αυτοί που ποτέ επί 30  χρόνια δεν μίλησαν για το επταώροφο που ήταν βουτημένο στα λύματα, με όσες κυβερνήσεις  πέρασαν! Αυτοί που μέσω ΠΟΕΔΗΝ έχουν μετατρέψει το δευτεροβάθμιο όργανο σε φερέφωνο των σαρκοβόρων των νοσοκομείων, που υπερασπίζονται οι Βενιζέλοι, οι Λοβέρδοι, οι Φώφηδες,  οι Σαμαράδες, οι Αδώνιδες, οι Μητσοτάκηδες κ.α. Και που ο κόσμος καίγεται γύρω τους για τα φαρμακευτικά σκάνδαλα και ούτε μία ανακοίνωση δεν έχουν βγάλει για την Novartis και τους αβανταδόρους της, την πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος με 85 δισεκατομμύρια, ισόποσα με το τρίτο μνημόνιο, που υποχρεώθηκε να δεχθεί η κυβέρνηση της Αριστεράς για να μην βουλιάξει ο ελληνικός λαός στο τέλμα που τον είχε ρίξει η συνδιοίκηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε όλη την κρατική ιεραρχία!
Σήμερα εξανίστανται που υψώνονται φωνές υπεράσπισης των νοσοκομείων!  Βλέπετε και την κατευθυνόμενη ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το κόσμημα των Κυκλάδων, το Νοσοκομείο Σαντορίνης!
Και για να γίνει κατανοητή η θέση μου, σε κείνο το δημοσίευμα έγραφα μεταξύ άλλων:
«Σαφώς και δεν είναι η καλύτερη εικόνα οι ελλείψεις σε ζητήματα, που με κάποιες τεχνικές λύσεις ευέλικτου χαρακτήρα, θα μπορούσαν να διορθωθούν. Όπως για παράδειγμα έλλειψη σε γάζες, χαρτοβάμβακα, χαρτοπετσέτες, ξυριστικές μηχανές, κατάλοιπα της ασκηθείσας μνημονιακής οικονομικής πολιτικής, εγκατάλειψης ότι δημοσίου. Αλλά από εκεί μέχρι του σημείου να έλκεται ο μάνατζερ διοικητής του ιδρύματος, (σημ.: το 2015) σε κινητοποίηση μεθ' άλλων συνδικαλιστικών εκπροσώπων, προ του διοικητού της 6ης ΥΠΕ για να λυθεί το ζήτημα της καθυστερημένης διανομής συσσιτίου, ε, δεν είναι και ότι το καλύτερο! Κι όταν ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ υλοποιεί αυτό που είχε συμφωνήσει μαζί τους, δηλαδή την αντιμετώπιση της έλλειψης οδηγών με μετακινήσεις από άλλες υπηρεσίες, να αρχίζουν οι διαμαρτυρίες, από την πλευρά αυτών που στα χρόνια του μνημονίου χάιδευαν τους "εγκληματίες" Αδώνιδες και Λοβέρδους, κατά της Υγείας. Και να αναρωτιέσαι μέχρι να σου λυθεί η απορία, του γιατί ένας διοικητής νοσοκομείου συμμετείχε στην κοινή διαμαρτυρία, μέχρι να γίνει γνωστή η είδηση πως επίκειται η αντικατάσταση των διοικητών νοσοκομείων με την κατάργηση των θέσεων, αφού αρνούνται να παραιτηθούν!».
Και πάρα κάτω:
«...ενώ καθημερινά το κλιμάκιο των ιατρών με τον διευθυντή της κλινικής Α. Μαζαράκη παρακολουθεί την πορεία της υγείας των νοσηλευομένων, αλλά και την μεταλαμπάδευση των γνώσεων του Διευθυντή...
»Η μνήμη γυρίζει τέσσερις ημέρες πίσω. Πέμπτη βράδυ κατά την διακομιδή από τα εξωτερικά ιατρεία για εισαγωγή στη Μονάδα. Περνώντας από το ίδιο σημείο τα άστρα της νύχτας μόλις που φώτιζαν. Και η φωνή του ιατρού-συνοδού να ακούγεται με αυτοσαρκασμό, εν είδη ξεναγού κατά την περιήγηση: "Εμείς στον Αγ. Ανδρέα περιποιούμαστε τους ασθενείς μας. Τους πάμε εξοχή πρώτα και μετά στην κλινική!".
Αυτό ήταν! Φανταστείτε και χειμώνα. "Το ζούμε και αυτό, λέει κάποιος τραυματιοφορέας. Με βροχή και κρύο!".
Α, ρε μουρλοάδωνι με τα κατορθώματά σας. Και νάχεις τον άλλον να διαμαρτύρεται διότι, λέει, το φαγητό δεν προσφέρθηκε εγκαίρως!
Κύριε Κουρουμπλή, σχεδόν είναι έτοιμος ο συνδετήριος διάδρομος των δύο κτιρίων στον Α΄ όροφο. Αποτελειώστε τον να γλυτώσουν ασθενείς συνοδοί και ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό. Κι επισπεύστε τις τεσσεράμισι χιλιάδες προσλήψεις στα νοσοκομεία. Οι αδώνιδες και οι καπετάν «κάτσετε στα τέσσερα» Αντώνηδες τα απορφάνισαν από προσωπικό. Έτοιμα ήσαν να προσφερθούν για πλιάτσικο στους αετονύχηδες ιδιώτες».
Κι επειδή δεν προέκυψα ξαφνικά λαλίστατος, μιας και το χούι της εκφρασης γνώμης και δημόσιου λόγου το έχω... παιδιόθεν και στα ΜΜΕ εδώ και καμιά πενηνταριά χρόνια, δείτε παρακάτω, τους συνδέσμους που σας παραθέτω.
Εάν δεν κάνει τον κόπο να τους δει ο κύριος εργατοπατέρας, ουδόλως με ενδιαφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:




Δεν υπάρχουν σχόλια: