ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Νέα πρόκληση από το φασιστοειδές Κασιδιάρη της ΧΑ

Για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή δημιούργησε επεισόδιο στην Βουλή, με τον Ηλ. Κασιδιάρη να ζητά να αποχωρήσει από την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών κι Άμυνας της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μουσταφά επειδή … «είναι Τούρκος»! Η συνεδρίαση της Επιτροπής είναι κλειστή καθώς γίνεται ενημέρωση από τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά και τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Ν. Χριστοδουλίδη σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις σε Αιγαίο και Κύπρο.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης επικαλέστηκε τις δηλώσεις του … Τούρκου προέδρου Ρ.-Τ. Ερντογάν περί «τεσσάρων Τούρκων βουλευτών» στο Ελληνικό κοινοβούλιο και ζήτησε να αποχωρήσει ο Μ. Μουστουφά πριν συνεχιστεί η συνεδρίαση. Τόσο ο Ν. Κοτζιάς, όσο και βουλευτές από τα άλλα κόμματα της Βουλής επέκριναν έντονα τον Ηλ. Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή, καθώς υιοθετούν άκριτα τις δηλώσεις του Ρ.-Τ. Ερντογάν. «Λες ό,τι λένε οι Τούρκοι» φέρεται να είπε στον Ηλ. Κασιδιάρη ο Ν. Κοτζιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: