ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Βανδαλισμοί κατά ξενόγλωσσου σχολείου στα Χανιά

Στόχος αγνώστων έγινε το 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά. Στο συγκεκριμένο σχολείο διδάσκεται η αλβανική γλώσσα, σε παιδιά 2ης και 3ης γενιάς μεταναστών, ενώ είχαν προηγηθεί αντιδράσεις από μειοψηφία μαθητών και γονέων.

«Οι βανδαλισμοί που σημειώθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, στο οποίο διδάσκονται μαθήματα αλβανικής γλώσσας σε παιδιά μεταναστών, αποτελούν μια ξεκάθαρα ρατσιστική και φασιστική ενέργεια. 

Η απομόνωση όσων επιχειρούν να σπείρουν φυλετικό μίσος στον νευραλγικό χώρο της εκπαίδευσης, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Καλούμε τους φορείς της εκπαίδευσης να υψώσουν ένα τείχος που θα βάλει στο περιθώριο όσους επιδιώκουν την παρεμπόδιση της ομαλής ένταξης των συγκεκριμένων παιδιών στα σχολεία.», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του μετά το περιστατικό.

Όπως καταγράφεται στις φωτογραφίες, οι άγνωστοι εισέβαλαν στο σχολείο, σπάζοντας και καταστρέφοντας αντικείμενα και εξοπλισμό. Η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε τις αρχές, με την αστυνομία να φτάνει στο σημείο για να πραγματοποιηθεί καταγραφή των ζημιών.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν οι δράστες έκλεψαν υλικό από το σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: