ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Μαθήματα ηθικής με «την πρακτική της βαλίτσας»;



«Πάει πολύ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ της Siemens, της Novartis, των εξοπλιστικών, των υπερκοστολογημένων δημοσίων έργων, των θαλασσοδανείων 400 εκατομ. ευρώ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που είχαν κάνει κανόνα «την πρακτική της βαλίτσας», να κάνουν μαθήματα ηθικής στη σημερινή κυβέρνηση» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφερόμενος στα νέα στοιχεία φωτιά για τις μίζες στο Μετρό. 


Αναφέρθηκε στις μίζες των Ολυμπιακών Αγώνων, στο σκάνδαλο της Novartis αλλά και στην προ ημερών κατάθεση του πρώην υπεύθυνου οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κου Αυγερινού. Σύμφωνα με αυτήν, το 1 εκατομ. μάρκα που η Siemens είχε παραδώσει στον κο Τσουκάτο κατέληξαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

«Από τα στοιχεία προκύπτει ότι για κάθε δημόσιο έργο την περίοδο από το 2003 ως το 2007 υπήρχε και συγκεκριμένη κοστολόγηση της μίζας στο 7% της αξίας του έργου που κατευθύνονταν στα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν και παλαιότερη κατάθεση του Προέδρου της εταιρείας Thales, Μ. Ζοσεράν στις γαλλικές αρχές, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η εταιρεία του δωροδοκούσε κατεξακολούθηση Έλληνες αξιωματούχους με το ποσοστό της μίζας να κυμαίνεται μεταξύ 7%-10% επί της αξίας του έργου. 

«Αντί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να επιχειρούν με κωμικά επιχειρήματα να δημιουργήσουν επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς καλό θα ήταν να αναγνωρίσουν τις απαράγραπτες τεράστιες ευθύνες τους: Ήταν οι δικές τους αθλιότητες που οδήγησαν την χώρα στο χείλος της καταστροφής και στη μνημονιακή περιπέτεια» υπογράμμισε.

ΔΕΙΤΕ το Βίντεο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: