ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Αντιεξουσιασμός χωρίς σεβασμό στην πίστη του άλλου;




Τι σόι αντιεξουσιασμός είναι αυτός που για χάρη αιτήματος ενός τμήματος της κοινωνίας μπορεί άφοβα, χωρίς σοβαρές νομικές επιπτώσεις, να ρυπαίνει οικήματα, καταστήματα και κυρίως να ασελγεί σε προσόψεις θρησκευτικών χώρων. 


Η φωτογραφία που βλέπεται αναφέρεται στην πρόσοψη της Μητρόπολης Πατρών, είναι από το «Tempo24» που μέσα από το φωτογραφικό ρεπορτάζ, το όποιο έχει αναρτήσει σήμερα, επόμενη ημέρα της διαμαρτυρίας  αντιεξουσιαστών, αποκαλύπτει το εύρος των αντικοινωνικών ενέργειών τους.

Υποτίθεται ότι  διαμαρτυρία τους, που εκφράστηκε και με διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Κορίνθου, έξω από το Παράρτημα, αποσκοπούσε στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την ικανοποίηση του αιτήματος του κρατουμένου για την αποστολή του τρομοδέματος στον Λ. Παπαδήμο, του νεαρού Κ. Γιατζόγλου, που ζητά μετάθεση στις φυλακές Κορυδαλλού, από αυτές της Λάρισας που τον είχαν μεταθέσει για την διεξαγωγή σχετικής δίκης, που ανεβλήθη. 

Εάν δεν υπάρχει σεβασμός στο θρησκευτικό πιστεύω του κάθε ενός, τότε εύκολα μετατρεπόμαστε από κοινωνία ανθρώπινης αλληλεγγύης σε κοινωνία σαρκοβόρων. Και φυσικά δεν μπορεί να έχει βάση η συμπαράσταση.

Και αυτά χωρίς να αναφερθούμε στα άστοχα συμβάντα της Αθήνας, όπου είχαμε επιθέσεις σε καταστήματα της οδού Ερμού, στο γραφείο διευθύντριας μεταπτυχιακού Εγκληματολογίας του Παντείου, ολιγόωρη κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας ΑΥΓΗ, αποκλεισμό του ξενοδοχείου Novous City Hotel, με στόχο την ακύρωση ομιλίας του Προέδρου της Βουλής κ.α.

Ακόμη από την πλευρά της η αντιπολίτευση πιέζει για λήψη κατασταλτικώνν μέτρων, η κυβέρνηση κρατά στάση επιφυλακής αρνούμενη, αλλά μέχρι πότε;  

Στο μεταξύ ο Κ. Γιατζόγλου, που βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 21-2-2018 και δείψας από τις 25-2-2018, χθες λιποθύμησε και κατέρρευσε οδηγούμενος στο νοσοκομείο, για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: