ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Άνοιξη και «τούτον τον χειμώνα τον πηδήσαμε...»


Με την έναρξη της Άνοιξης σήμερα, ομαδική έκθεση πραγματοποιείται  στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ επί της οδού Κανακάρη, στην Πάτρα, διάρκειας μέχρι την  Τετάρτη 7 Μαρτίου 
 
Συμμετέχουν 18 δημιουργοί με έργα Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Χαρακτικής, Φωτογραφία κ Κατασκευές.


Το έργο που δημοσιεύεται είναι από την συμμετοχή της Ολγας Νικολοπουλου  στον διαγωνισμό, αναρτημένο στην προσωπική της σελίδα στο fb, υπό το τίτλο «το καπέλο».


Καλή Άνοιξη λοιπόν από σήμερα!!! Και παραφράζοντας τους στίχους που μελλοποίησε ο γνωστός λαϊκός τραγουδοποιός, ο κατά κόσμον Διονύσης, «τούτον τον χειμώνα τον πηδήσαμε, κι άντε για σαράντα ακόμη χρόνια καθαρίσαμε»!

Βέβαια λέει και πολλά άλλα, όπως «δεν είμαι ΠΑΣΟΚ δεν είμαι, δεν είμαι ΚΚΕ, είναι ότι είμαι κι ότι τραγουδώ για σε...».

Αλλά αυτά για τις πολιτικές στήλες, όπου μπορούμε να σημειώσουμε ότι η Άνοιξη είναι η κατ΄εξοχήν εποχή, κατά την οποία σημειώθηκαν σημαντικά γεγονότα, μεγάλες επαναστάσεις, αρχής γενομένης από την ελληνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: