ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Στις 10 Απριλίου μεταγωγή Γιατζόγλου στον Κορυδαλλό

Οι φυλακές Κορυδαλλού μετατρέπονται σε κατάστημα κράτησης υποδίκων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπ. Δικαιοσύνης.


Οι φυλακές αυτές μετατρέπονται σε κατάστημα κράτησης υποδίκων - 40 νεαροί  απειλούν Δικαιοσύνη και ΕΛΑΣ - «Θα κάψουμε το κέντρο της Πάτρας»



Το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε σήμερα ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή της σε κατάστημα κράτησης υποδίκων. 

Για το λόγο αυτό, το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε τη μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από τις φυλακές Κορυδαλλού σε άλλα καταστήματα κράτησης και, παράλληλα, τη μεταγωγή σ' αυτό 27 υποδίκων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΜΠΕ, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ότι οι μεταγωγές αυτές θα γίνουν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου.

Η μεταγωγή του αναμένεται να γίνει στις 10 Απριλίου 2018.

Στο μεταξύ νέα πορεία στο κέντρο πραγματοποίησαν περίπου 40 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Πάτρα σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στην οδό Κορίνθου της πόλης. 

Φώναξαν συνθήματα κατά της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας. Και απείλησαν ότι εάν καταδικαστούν οι συλληφθέντες «θα κάψουμε το κέντρο της Πάτρας»

Οι έξι συλληφθέντες, πέντε γυναίκες και ένας άνδρας, πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν τη Δευτέρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: