ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Το καράβι πάει μπροστά. Θα κερδίσουμε. Venseremos!

Από Αριστερά: Κώστας Αρβανίτης, Θοδωρής Δουλουμπέκης, Μ. Αντύπα, Κόκκαλης Πέτρος, Κονιόρδου Λυδία, Νικολαΐδης Αλέξ.


Κ. Αρβανίτης: «Τουλάχιστον 3 μονάδες, είμαστε μπροστά από την ΝΔ» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο έμπειρος δημοσιογράφος

«Σταματήστε αυτό το παραμύθι της διαφοράς από την ΝΔ» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο έμπειρος δημοσιογράφος, προς τους καναλάρχες και εκδότες των Αθηνών. 
«Η διαφορά θα είναι τουλάχιστον μέχρι τρεις μονάδες. Για μας. Αυτή η σπέκουλα της αντίδρασης, που εδώ και πέντε χρόνια μιλάνε για 5, για 10, για 30, 40 μονάδες διαφορά και που ούτε και οι ίδιοι οι οποίοι κάνουν τις δημοσκοπήσεις  δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Αυτό που λέω εγώ και συμφωνούν πολλοί, είναι αυτό που λέει η λαϊκή δημοσκόπηση.  Αυτά συναντούμε όπου έχουμε μιλήσει με τον απλό λαό».



Παράλληλα έστειλε το μήνυμα της διαφοράς σεβασμού προς την είδηση, που δείχνουν οι δημοσιογράφοι της επαρχίας, παροτρύνοντας: Αυτοί οι δημοσιογράφοι πασχίζουν για την καθημερινότητα. Μπορεί να τους πλησιάσει ο λαός. Τους συναντάτε καθημερινά στην αγορά, στους δρόμους. Δεν κυκλοφορούν με προσωπικούς φρουρούς. Για να πλησιάσεις αυτούς της Αθήνας και τους διευθυντές τους, πρέπει να περάσεις από χίλιους φρουρούς τους.



Λόγια τα παραπάνω που ξεσήκωσαν θύελλα ενθουσιασμού, και επιβράβευσης, καθώς επί πλέον επιβεβαίωσαν σχετικές  πληροφορίες, που γράφηκαν για το γκάλοπ της Vox Pop Analysis η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Documento της Κυριακής 12 Μαΐου 2019 και ακούστηκαν από τον δημοσιογράφο του Κόκκινου 105,5 και σήμερα υποψήφιο ευρωβουλευτή του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κατά την διάρκεια της επιτυχημένης εκδήλωσης της ΝΕ Αχαΐας, που διοργάνωσε στον ΕΕΣ Πατρών.
Αναφέρθηκε στο ιστορικό της χρεοκοπίας κια κατέληξε: «Μέχρι που ήρθε η Αριστερά και οι άνθρωποι που βίαια άλλαξαν τάξη άλλαξαν και κόμμα. Και γέμισε το κόκκινο καράβι  της Αριστεράς.

Εκτός από τις δημοσκοπήσεις των στρατευμένων ΜΜΕ, υπάρχουνν και οι δημοσκοπήσεις του λαού. Οι λαϊκές δημοσκοπήσεις που έγιναν στην Άρτα στην Πρέβεζα, στην Δράμα, στην Πάτρα στο γήπεδο του Απόλλωνα κ.α. Πάμε για νίκη στις ευρωεκλογές, στις Περιφέρειες, στους δήμους! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Πολάκη και Ξανθό άλλαξαν την Υγεία



Από την πλευρά του ο Θοδωρής Δουλουμπέκης, μηχανικός, μέλος της ακτιβίστικης Κίνησης Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, προέταξε: Τα μεγάλα προβλήματα χρειάζονται μία μόνον απάντηση: Νέα Αριστερά, όπως στην Ισπανία , στην Πορτογαλία, στην Ελλάδα κ.α. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα μας με τους Πολάκη και Ξανθό άλλαξαν την Υγεία. Υπήρξα άνθρωπος που δεν μπορούσα να μπω στο νοσοκομείο γιατί ήμουν ανασφάλιστος. Άνθρωποι πέθαιναν διότι δεν μπορούσαν να επισκεφθούν γιατρό. Και γιαυτό γνωρίζω.
Και αναφερόμενος στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, ζήτησε να αλλάξει η αρχιτεκτονική του, λέγοντας: Η Ευρώπη είχε μόνον οικονομική Ένωση. Εμείς λέμε ότι χρειάζεται ακόμη και η κοινωνική και πολιτική ένωση. Οι νεοφιλελεύθεροι προτιμούν την στρατιωτική έναωση, διότι έπεσαν οι πωλήσεις των όπλων και θέλουν να τις αυξήσουν.
 Τα 12 χρόνια του χιτλερισμού, ανέτρεψαν τα πάντα

Στην συνέχεια ο Πέτρος Κόκκαλης, ανεξάρτητος δημ. Σύμβουλος Πειραιά και Εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης “ΚΟΣΜΟΣ”, αφού ενημέρωσε για την αποδοχή των υποψηφίων ευρωβουλευτών, από τους πολίτες, σε όσες πόλεις έχουν επισκεφθεί και τόνισε πως ο νεοφιλευθερισμός εφαρμόζει το δόγμα του Σοκ και Δέος (σ.σ.: του Μίλτον Φρήτμαν) με τις πολιτικές που ασκεί.
Άσκησε δε, κριτική στην κακοδιαχείριση του Περιβάλλοντος από τον νεοφιλελευθερισμό, υπέρ του βιομηχανικού κεφαλαίου. Και τόνισε ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πριν χρόνια έλεγαν ότι το κάπνισμα δεν βλάπτει.
Και έφερε ως παράδειγμα:
Τα 12 χρόνια του χιτλερισμού, ανέτρεψαν τα πάντα, στη Γερμανία όλοι όσοι τον ανέχονταν στο τέλος κατάλαβαν το λάθος τους. Σήμερα έχει έρθει ο κόσμος ανάποδα και δεν μπορούμε, στα επόμενα 12 χρόνια να φτιάξουμε έναν κόσμο που θα χωρά όλους, χωρίς αποκλεισμούς;  αναρωτήθηκε.
Με την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, διακυβεύεται το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας, είπε.
Η δύναμη έρχεται και παρέρχεται, ο Πολιτισμός μένει


Ακολούθως η Λυδία Κονιόρδου , ηθοποιός και πρ. Υπουργός Πολιτισμού υπενθύμισε: Η δύναμη έρχεται και παρέρχεται, ο Πολιτισμός μένει και διαμορφώνει συνειδήσεις. Σήμερα γίνεται ένα μπινγκ μπανγκ στον Πολιτισμό, όπως στον 5ο αιώνα, αλλά και στην Αναγέννηση.
Αναφερόμενη στην Ευρωπαϊκή πολιτική είπε: Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει, όχι να διαλυθεί. Υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να τη διαλύσουν.

Ο νεοφιλελευθερισμός με την πολιτική του έστειλε τον κπόσμο στην Ακροδεξιά. Και η Δημοκρατία είναι ένα δέντρο που πρέπει να το ποτίζουμε, για να μην ξεραθεί. Ο Πολιτισμός μας χρειάζεται για να επαναχαράξουμε δρόμους, να εμπνεύσουμε τα νέα παιδιά. Αλλά είναι ανάγκη να συνδέσουμε τον Πολιτισμό με την προστασία του Κλίματος.


Εάν έρθει η ΝΔ θα ορμήσει στα λάφυρα της εξουσίας! 

Ο Αλέξανδρος, Νικολαΐδης, Ολυμπιονίκης Ταε-Κβο-Ντο, κάνοντας αναφορά στην Ακροδεξιά στην Ευρώπη και διεθνώς, μίλησε για την πολιτική ρατσισμού που ασκείται, αλλά και για οικογένεια σε προσφυγικό καταυλισμό, που έχει καρφώσει στον τοίχο την ελληνική σημαία!
Κι έκανε αναφορά στην πολιτική Μητσοτάκη και στην δήλωση Μ. Βορίδη για δημιουργία όρων κατά της Αριστεράς , για να την αποκλείσουν από την εξουσία. Μίλησε όμως και για στελέχη του ΚΙΝΑΛΛ, που ζήτησαν να καταδικάσουν το ΣΥΡΙΖΑ, όταν αναλάβουν κυβέρνηση!
Και κατέληξε: Εάν έρθει η ΝΔ θα ορμήσει στα λάφυρα της εξουσίας!   



Αξιοσημείωτο είναι ότι η αίθουσα του ΕΕΣΠ αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει μία τόσο σοβαρή εκδήλωση, με αποτέλεσμα οι ακροατές να φθάσουν μέχρι τις σκάλες και να μεταφερθούν όσες περισσότερες καρέκλες χωρούσε η αίθουσα για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Το καράβι πάει μπροστά. Κι έχει καλό καπετάνιο. Θα κερδίσουμε. Venseremos! 
 
Ο Κώστας Αρβανίτης στην δευτερολογία του, απευθυνόμενος στους προερχομένους από το ΠΑΣΟΚ ερώτησε: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ακούστηκε ποτέ να ζητά την καταδίκη της Αριστεράς; Αυτό το κάνει σήμερα το ΚΙΝΑΛΛ.

Η κα Γεννηματά έχει κοινά σημεία με την ΝΔ. Ένα από αυτά είναι ο κύριος Μαρινάκης. Τους κρατούν κοινά συμφέροντα. 

Και έδωσε τον ορισμό του τι είναι Δεξιά, λέγοντας: Η  Ακροδεξιά είναι το άλλο πρόσωπο της Δεξιάς. Δεν συπεριλαμβάνεται εδώ η ΧΑ. Αυτή δεν είναι δεξιό ή Ακροδεξιό κόμμα. Είναι κξάτι χειρότερο: Πρόκειται για ναζιστική εγκληματική οργάνωση!

Αναφερόμενος δε εμμέσως, στις ισοπεδωτικές απόψεις του ΚΚΕ, το χαρακτήρισε: Είναι ότι πιο οπορτουνιστική η αντίληψη του "εγώ ξέρω τι σημαίνει Αριστερά". Τρίζουν τα κόκαλα των εκτελεσμένων αγωνιστών του ΚΚΕ στο άκουσμα τέτοιων ανιστόρητων αντιλήψεων.
Αναφερόμενος δε, στη σιγή ιχθύος που επικρατεί, παρά τις αντεργατικές δηλώσεις Μητσοτάκη, περί επιβολής επταημέρου εργασίας, εάν το επιθυμεί ο κάθε εργοδότης, ο Κώστας Αρβανίτης, ερώτησε για το ΚΙΝΑΛΛ: Μήπως ακούσατε να πάρει θέσει κανείς από το ΚΙΝΑΛΛ ή από τα στελέχη του που διοικούσαν τόσα χρόνια τη ΓΣΕΕ; 
Η απάντηση εκ μέρους μας είναι: Όλοι μαζί προχωρούμε, με σύνθεση και ενότητα. 
Και κατέληξε:
Το καράβι πάει μπροστά. Κι έχει καλό καπετάνιο. Θα κερδίσουμε. Venseremos!   





Δεν υπάρχουν σχόλια: