ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Στο Υπ. Συμβούλιο ο διορισμός νέας ηγεσίας στη Δικαιοσύνη



Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άλφα και ερωτηθείς για το αν η κυβέρνηση σκοπεύει να διορίσει τη νέα ηγεσία της Δικαιοσύνης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε: 

«Αυτή την στιγμή υπάρχει κυβέρνηση που διατηρεί το σύνολο των αρμοδιοτήτων της. Από εκεί και πέρα αυτές είναι αποφάσεις που θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο». Ωστόσο, συνέχισε, «υπάρχει μία έντονη φοβία και αγωνία της αντιπολίτευσης που συνδέεται με την προσπάθεια να χειραγωγηθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν έχουμε καμία αγωνία».



Η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να χειραγωγήσει την Δικαιοσύνη όπως έκαναν πολλές κυβερνήσεις του παλιού καθεστώτος στο παρελθόν, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε ότι «εκείνοι θέλουν να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσουν προβλήματα που σχετίζονται με την NOVARTIS, το ΚΕΛΠΝΟ και άλλες υποθέσεις». 

«Στελέχη του παλιού πολιτικού συστήματος βρίσκονται αντιμέτωπα με υποθέσεις διαφθοράς», ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση λαμβάνει υπόψη τις απόψεις της αντιπολίτευσης αρκεί να κινούνται στο πλαίσιο της πολιτικής συζήτησης και όχι στο πλαίσιο του δηλητηρίου που ρίχνει η Νέα Δημοκρατία στον δημόσιο διάλογο.

 Όσον αφορά τις εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου, επανέλαβε σήμερα το πρωί, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και εξήγησε: «Ο πρωθυπουργός προηγουμένως μίλησε με τον υπουργό Παιδείας, συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία αναταραχή στην διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων και γι’ αυτό πρέπει οι εκλογές να γίνουν στις 7 Ιουλίου».



Δεν υπάρχουν σχόλια: