ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Έκπληξη ο Βελλόπουλος, μείωση υπέστη η δύναμη της ΧΑ

Προβάδισμα 33,28% έδωσαν τα χθεσινά αποτελέσματα για την ευρωβουλή, με 8 ευρωβουλευτές, ενώ ακολούθησε ηττημένος, αλλά κραταιός  ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,84 και 6 ευρωβουλευτές. Αρκετά μακριά από τον δεύτερο ήρθε το ΚΙΝΑΛ με 7,21% και 2 ευρωβουλευτές και ακολούθως το ΚΚΕ με 5,72% 2 ευρωβουλευτές, η ΧΑ με 4,86% , με επίσης 1, ο Βελλόπουλος που αποτέλεσε έκπληξη  με 4,05% και 1 ευρωβουλευτή και τέλος το ΜΕΡΑ25 του Βαρουφάκη, με 3,14% που θα εκπροσωπηθεί με την κα Σακοράφα.

Στο μεταξύ, σε βαριά ήττα οδηγήθηκε το Ποτάμι, με το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό του 1,4% που καταγράφηκε αργά χθες το βράδυ  με συνέπεια  να μην του επιτρέπει την εκλογή ευρωβουλευτή. 

Την ίδια τύχη είχε και το κόμμα του κ. Λεβέντη με 0,6% που συγκέντρωσε, οι ΑΝΕΛ,  ο ΛΑΟΣ του Κατατζαφέρη και άλλα μικρότερα κόμματα, που έμειναν εκτός Ευρωβουλής.


Στελέχη του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη απέδιδαν την ήττα στην επικράτηση του ισχυρού διπολισμού μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ., η οποία, σχολίαζαν, δεν επέτρεψε στον κόσμο να εμπιστευτεί το Ποτάμι. Δεδομένου ότι στη Σεβαστουπόλεως προσδοκούσαν οι ευρωεκλογές να αποτελέσουν επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών, είναι σαφές ότι το πολύ χαμηλό αποτέλεσμα που έλαβε το Ποτάμι συνιστά ένα τεράστιο εμπόδιο στον δρόμο προς τις βουλευτικές κάλπες, που δημιουργεί νέα εξαιρετικά δυσμενή δεδομένα για το πολύπαθο κόμμα του Στ. Θεοδωράκη. 

«Το αποτέλεσμα είναι σαφές και δεν χωρούν εξωραϊσμοί. Προφανώς έγιναν λάθη, τα οποία βαραίνουν κυρίως την ηγεσία και πρωτίστως εμένα» δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: