ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ξυδάκης: Ιδιοκτησιακή αντίληψη του κράτους από τη ΝΔ



Όλα γίνονται με δημοκρατικό ήθος, είναι εκ του πονηρού αυτά που λέει η ΝΔ, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και έκανε λόγο για ιδιοκτησιακή αντίληψη της αντιπολίτευσης.


«Το 2014 μήπως παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς; Μήπως διόρισε επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Μήπως διόρισε τον υπουργό του Οικονομικών διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος που θα είναι μέχρι το 2020; Ο κ. Αντώνης Σαμαράς δεν παρέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο, έφυγε από την πίσω πόρτα. Τι λέμε τώρα;» επισήμανε με νόημα ο Ν. Ξυδάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1.

Όπως είπε, όλα γίνονται σύμφωνα με τη συνταγματική τάξη και με πολιτικό πολιτισμό. «Η Βουλή πρέπει να παραμείνει ανοιχτή για ορισμένες εκκρεμότητες, οι υπουργοί υπογράφουν εφαρμοστικές υπουργικές αποφάσεις και ρυθμίσεις για νόμους που ήδη έχει ψηφίσει η Βουλή, μερικές από τις οποίες και η ΝΔ» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Αν ο κ. Βενιζέλος ανησυχεί ότι οι δικαστές δε θα είναι της αρεσκείας του αλλά της αρεσκείας της συνόδου των προέδρων της Βουλής με όλη την προβλεπόμενη διαδικασία, είναι δικό του πρόβλημα. Είναι πρόβλημα ιδιοκτησιακής αντίληψης του κράτους. Έχουμε κατάφωρη περιφρόνηση και του δημοκρατικού ήθους και οποιοδήποτε fair play επικαλείται ο κ. Βορίδης. Όλα γίνονται με δημοκρατικό ήθος» υπογράμμισε ο Νίκος Ξυδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: