ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ο Ν. Ανδρουλάκης κατά των θούρειων νίκης της Φώφης

«Ηλπιζα σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 ο Νίκος Ανδρουλάκης, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από την «ικανοποίηση» που δήλωνε η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος και στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.


Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι Μητσοτάκης και Τσίπρας δημιούργησαν συνθήκες πόλωσης που αποδυνάμωσαν το κόμμα του. Πρόσθεσε ότι περιμένει την αυριανή συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος για τον καθορισμό της πολιτικής γραμμής για τις εθνικές κάλπες και τόνισε ότι όντως πίστευε πως το Κίνημα Αλλαγής θα είχε διψήφιο ποσοστό.

Σημείωσε δε ότι για να συμμετέχει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλγές το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο ποσοστό από το 7,7% των ευρω-εκλογών.

Ας σημειωθεί πως τα ποσοστά που έλαβε στις ευρωεκλογές, παρά τον θόρυβο και τις ιαχές νίκης από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, που γίνονται για να καλυφθεί το γεγονός ότι είναι χαμηλότερα από τις προηγούμενες ευρωκάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: