ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Με σχέδιο ελπίδας ο Ν. Παππάς τη Δευτέρα στην Πάτρα


Επισπεύθηκε για την Δευτέρα 2 Ιουνίου η κάθοδος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στην Πάτρα, όπου θα συμμετάσχει για να ενημερώσει τους πολίτες για την πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα μέχρι τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ο Νίκος Παππάς θα είναι ομιλητής στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, στην εκδήλωση που διοργανώνει στις 7.30 μμ, η ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή των μελών του και των βουλευτών του κόμματος. 

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στο κόμμα συνολικά σημαίνει εγερτήριο με αποκλειστικό στόχο την αποτροπή του κινδύνου να αναλάβει κυβέρνηση η Δεξιά και να ακυρώσει όλο το κοινωνικό κράτος, που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία των πιο αδύναμων στρωμάτων, αλλά και να αποτρέψει το πισωγύρισμα σε 4ο μνημόνιο. 

Παράλληλα θα παρουσιάσει το σχέδιο ελπίδας, που θα προτείνει το κόμμα στους ψηφοφόρους, για το επόμενο διάστημα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: