ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Μάχη για Κατσιφάρα και από Δευτέρα για τις εκλογές!

Στις 3 Ιουνίου Συνέλευση με τον Ν. Παππά στην Πάτρα - Εκπομπή θετικών μηνυμάτων αλλά και ανησυχιών από την Κοινωνία!

Αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος μπροστά στη μάχη των εθνικών εκλογών, έγινε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κομματικές πηγές.
 
Στο πλαίσιο δε αυτό, συζητήσεις των μελών των οργανώσεων του κόμματος γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Στην δε Αχαΐα, μία από τις τρεις περιφέρειες που ο ΣΥΡΙΖΑ κρατώντας τις δυνάμεις του με μικρές απώλειες, έγινε διεξοδική παρουσία της νέας πολιτικής κατάστασης που προέκυψε, αλλά και των θετικών μηνυμάτων και ανησυχιών για το δέον γίγνεσθε, με δεδομένον τον εκτραχηλισμό ακραίων αντιλήψεων στελεχών της ΝΔ για την κοινωνία, που εκπέμφθησαν από κοινωνικούς χώρους  και με απόλυτη πλειοψηφία αποφάσισαν ότι από την Δευτέρα, μετά τον Β΄ Γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ξεκινά και επισήμως η προεκλογική περίοδος για το κόμμα. 

Κι ωστόσο στις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή, το κόμμα όλο ρίχνεται με αισιοδοξία στην μάχη για την εκλογή του ψηφοδελτίου Κατσιφάρα, προκειμένου να μην βαφτεί μπλε όλος ο χάρτης το βράδυ της Κυριακής. 

Στο παραπάνω πλαίσιο αποφασίστηκε όπως την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ.  πραγματοποιηθεί η 4η σύγκλιση της Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με θέματα:

1. Προετοιμασία της Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου με εισηγητή τον σ. Νίκο Παππά και

2. Συζήτηση για τις περιφερειακές εκλογές 2 Ιουνίου. 

Σε επίπεδο τώρα Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες του ελληνικού πρακτορείου ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την τετράωρη συνεδρίαση «σημειώθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να προχωρήσει στην οργάνωση της μάχης των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου», «να ληφθεί υπόψη το μήνυμα των πολιτών, στρέφοντας το βλέμμα στο μέλλον της ελληνικής κοινωνίας και δίνοντας ταυτόχρονα τον αγώνα των ιδεών ώστε να επιτευχθεί ο στόχος νίκης στις εθνικές εκλογές».

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, το επόμενο διάστημα θα αντιπαρατεθούν δύο διακριτά πολιτικά σχέδια για το μέλλον της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από το κυβερνητικό έργο του, θα αναδείξει το πρόγραμμά του για την επόμενη 4ετιία, με βασικούς άξονες την ενίσχυση της ανάπτυξης με έμφαση στην παραγωγή και την καινοτομία, τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, την ενίσχυση των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων, το κοινωνικό κράτος και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

Επίσης, αποφασίστηκε η διενέργεια ανοιχτών συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τις επόμενες μέρες, και περιοδείες όλου του στελεχιακού δυναμικού του ΣΥΡΙΖΑ «που μπαίνει με αποφασιστικότητα στη μάχη για την επόμενη μέρα της χώρας». 

«Είναι τόσο εφικτή, όσο και αναγκαία για τη χώρα η νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές», σημειώνουν.


Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης συνομιλώντας με δημοσιογράφους μέλη της ΠΓ έκαναν λόγο για «εξαιρετική , ουσιαστική, σε βάθος συζήτηση» , «από τις καλύτερες συζητήσεις που έγιναν στην ΠΓ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: