ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Να γιατί πρέπει να ψηφίσεις ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ/ Γιώργο Ρώρο



Δεν γίνεται αυτούς που σε έφεραν ως εδώ να θέλουν να γίνουν ξανά οι σωτήρες σου. Εμείς δεν έχουμε να σου πούμε τίποτε παραπάνω από αυτά που ήδη ξέρεις.

Με μήνυμά του, σε προσωπικό ύφος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος,  απευθυνόμενος σε κάθε Πατρινό πολίτη λέει:
«Με έχεις δει στους αγώνες του Εμπορικού Συλλόγου εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μου, με έχεις δει στους αγώνες της Πάτρας για την απόδοση του θαλάσσιου μετώπου, για την υπογειοποίηση του τρένου, για την έλευση του φυσικού αερίου και για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Με γνωρίζεις ήδη από τις προτάσεις μου για την αξιοποίηση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου, για τη συνεργασία του Δήμου με τους φορείς της πόλης. Με ξέρεις από τους αγώνες μου για την στήριξη της κυβέρνησης του Τσίπρα, της μόνης κυβέρνησης που τάχθηκε με την πλευρά των αδυνάτων, των πολλών. Με αναγνωρίζεις γιατί δεν με γνώρισες χθες. Με εμπιστεύθηκες στα δύσκολα, όταν κρινόταν το να παραμείνουμε στις επιλογές του χθες που μας έφεραν ως εδώ ή το να δώσουμε ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, νέες δυνάμεις, να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα που θέλουμε. 
Για αυτό ζητάω την ψήφο σου. Για να δώσουμε ρίζες και προοπτική σε αυτό το πολιτικό σχέδιο που δοκιμάστηκε και πέτυχε. Για να δώσουμε ελπίδα, δημοκρατία και πρόοδο στους νέους της πόλης μας, της Πάτρας, για να δώσουμε ανάσες ζωής. Σήμερα ξέρεις ότι μπορούμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: