ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ο Αλέξης Τσίπρας σήμανε δημοκρατικό προσκλητήριο

«Δεν είναι το κρίσιμο αν θα πέσεις αλλά αν θα σηκωθείς»

Να σας ευχαριστήσω όλους όσοι δώσατε την αυτοδιοικητική μάχη των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών ξεκίνησε την ομιλία του ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην ευρεία σύσκεψη της Κ.Ε. και της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Κατώτερο των προσδοκιών μας είναι το εκλογικό αποτέλεσμα» παραδέχθηκε ο Πρωθυπουργός ενώ έθεσε το δίλημμα των εθνικών εκλογών.

«Την επόμενη των εθνικών εκλογών θα έχουμε είτε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη με υπουργούς τον κ. Γεωργιάδη, Βορίδη ή κυβέρνηση προοδευτική και δημοκρατική με την Προοδευτική Συμμαχία».

«Αναμετρώνται" λοιπόν όπως εξήγησε ο Πρωθυπουργός "δυο μεγάλες πολιτικές παραδόσεις, η παράταξη του σκληρού νεοφιλελευθερισμού και η παράταξη της κοινωνικής αλληλεγγύης, ισότητας, κοινωνικής προστασίας. Θέλουμε μια κοινωνία που ο καθένας θα είναι μόνος του ή μια κοινωνία του εμείς».

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που στήριξαν σε αυτή την εκλογική μάχη υπογραμμίζοντας ότι "κάθε ένας από αυτούς είναι μοναδικός και ξεχωριστός, ο καθένας και η καθεμιά πολίτης από αυτούς έχει ελπίδες που οφείλουμε να τις δικαιώσουμε».

Επιπλέον μιλώντας για το εκλογικό αποτέλεσμα υπογράμμισε ότι: «Χάσαμε μια μάχη αλλά έχουμε μπροστά μας τον κρίσιμο πόλεμο. Πάντα αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και βγαίνουμε μπροστά. Άλλωστε δεν είναι το κρίσιμο αν θα πέσεις αλλά αν θα σηκωθείς».

«Να σηκωθούμε, να ανασυγκροτηθούμε και να παλέψουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί υπερασπιζόμαστε το δίκαιο, τις αξίες μας, της δημοκρατικής παράταξης και της Αριστεράς. Οφείλουμε να στηριχθούμε και να στηρίξουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους μας. Αντίστοιχος αριθμός με τις προηγούμενες εκλογές. Δεν θα ισχυριστώ ότι είναι ένας εύκολος αγώνας αλλά δύσκολος αγώνας. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να κερδηθεί. Να δώσουμε τη μάχη με πίστη στην αλήθεια για το διακυβεύεται στις επόμενες εκλογές».

"Οφείλουμε να πούμε ότι λάβαμε το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός. Κάναμε λάθη, συμβιβασμούς, κάποιους απογοητέψαμε έχουμε ευθύνη για αυτό. Πιστεύουμε στην ανάγκη για έναν μεγάλο κοινωνικό μετασχηματισμό. Ίσως να πιστέψαμε ότι μόνο η βούληση αρκεί. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια και κόπος για να αποκτήσουμε την πατρίδα που θέλουμε" πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας.

"Λάβαμε το μήνυμα αυτών που μας είχαν ψηφίσει αλλά δεν ήρθαν στην κάλπη. Λάβαμε το μήνυμα μιας κόπωσης μιας κοινωνίας 8 ολόκληρα χρόνια μέσα στα μνημόνια" ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι: "απόδειξη ότι λάβαμε το μήνυμα ήταν να μην επιμείνω στον αρχικό μας σχεδιασμό για εξάντληση της τετραετίας αλλά να επισπεύσω τις εθνικές εκλογές και αυτή είναι μια βασική διαφορά με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Το 2014 δεν είχα ζητήσει εκλογές μετά τη νίκη στις ευρωεκλογές παρά μόνο να μην προχωρήσουν στο διορισμό του κ. Στουρνάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: