ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Στουρνάρας: Να μετάσχουν και ιδιώτες στην ασφάλιση


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμπιστοσύνη στον κόσμο του, που του έδωσε το 24%, το οποίο αποτελεί εφαλτήριο για καλό αποτέλεσμα στις 7 Ιουνίου! Διότι αυτός ο κόσμος, συνειδητοποίησε τι σημαίνει επιστροφή στο παρελθόν, καθώς λίγες ώρες μετά τις εκλογές της Κυριακής συνειδητοποίησε ότι δεν έχασε απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η κοινωνία, που πλέον βαδίζει στην αβεβαιότητα. Οι θέσεις του Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδας, τον οποίο φόρτωσε στην κυβέρνηση Τσίπρα ο Σαμαράς με την επιλογή του, πριν ηττηθεί, είναι προανάκρουσμα όσων ευγαγγελίζονται στην ΝΔ! 

Αυτά μπορεί να ανατραπούν στις 7 Ιουνίου. Αρκεί να υπάρξει δημοκρατικό εγερτήριο!

Τέσσερις δηλώσεις από στελέχη της συντήρησης δίνουν τον τόνο του τι θα συμβεί εάν επικρατήσει η ΝΔ και στις εθνικές εκλογές. Θα υπενθυμίσω Ν. Κακαλαμάνης, Γιάννης Βρούτσης, Γιάννης Στουρνάρας μίλησαν για αδυναμία του προϋπολογισμού να ασφαλίζει τους εργαζόμενους (να μετάσχουν και ιδιώτες στον ασφαλιστικό τομέα είπε ο Στουρνάρας) για είσοδο ιδιωτικών εταιρειών στα Νοσοκομεία (ο Ν. Κακλαμάνης) Δεν είναι αναγκαίες οι 120 δόσεις γιατί ενοχλούν τον ανταγωνισμό επιχειρήσεων (ο Γ. Βρούτσης), σεξιστική επίθεση στην Κούνεβα από στέλεχος της ΝΔ, που ευτυχώς διεγράφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: