ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ρ. Σβίγκου: Θα δώσουμε την μάχη για να την κερδίσουμε

«Θα δώσουμε τη μάχη των εθνικών εκλογών, όπου εκεί θα συγκρουστούν τα δύο πολιτικά σχέδια, τα οποία περιγράφηκαν και στην περίοδο των ευρωεκλογών, αλλά τώρα θα γίνει πολύ πιο καθαρό το δίλημμα, γιατί είναι μια μάχη για τις εθνικές εκλογές κι όχι για τις ευρωεκλογές, όπου υπάρχει ενδεχομένως μια πιο χαλαρή ψήφος, άλλοι δεν προσήλθαν να ψηφίσουν» δήλωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.


«Είναι μια μάχη την οποία τη δίνουμε για να την κερδίσουμε. Και θα τη δώσουμε με αποφασιστικότητα, θα τη δώσουμε ακούγοντας τον κόσμο μας και ακούγοντας την κοινωνία και θα είναι μια μάχη την οποία θα τη δώσουμε με το κεφάλι ψηλά, γνωρίζοντας αυτό που εκπροσωπούμε, γνωρίζοντας ότι είμαστε ο κυρίαρχος σχηματισμός εντός του ευρύτερου προοδευτικού πόλου» επισήμανε η Ρ. Σβίγκου μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Προφανώς τα αποτελέσματα θα τα μελετήσουμε αναλυτικά σε κάθε περιοχή, σε κάθε ηλικιακή ομάδα, σε κάθε επαγγελματική κατηγορία. Θα ήταν λίγο πρώιμο να σας πω σήμερα πού πήγαμε καλά, πού πήγαμε άσχημα –αυτή είναι μια συζήτηση που πρέπει πρώτα να την κάνουμε εντός κόμματος. 

Περάσαμε 4 χρόνια αντιμέτωποι με τεράστιες δυσκολίες τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη.

Υπήρχαν πράγματα τα οποία εντός μνημονίων δεν μπορούσαν να λυθούν. Είμαστε λίγους μήνες μετά τον Αύγουστο, την έξοδο από τα μνημόνια, και τη δυνατότητα της χώρας να μπορεί να πάρει αποφάσεις οι οποίες είναι δικές της. Αυτό προφανώς δεν είχε εμπεδωθεί από τον ελληνικό λαό. Ταυτόχρονα όμως μην ξεχνάμε ότι ήταν και μια κάλπη ευρωεκλογών. Υπάρχει μια φυσιολογική κυβερνητική φθορά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: