ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ο. Γεροβασίλη: Τίποτα δεν είναι χαμένο, θα δώσουμε τη μάχη έως τις εκλογές


«Ο ελληνικός λαός να αποφασίσει επί των πολιτικών σχεδίων και όχι στη βάση των fake news, του κιτρινισμού και ενός τοξικού πολιτικού διαλόγου που καλλιέργησε η ΝΔ» 

Τίποτε δεν είναι χαμένο ακόμη, θα δώσουμε τη μάχη έως τις βουλευτικές εκλογές, υπάρχουν οι εφεδρείες, πολιτικές και ηθικές, δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι θα υπερτερήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με το κοινωνικό του πρόγραμμα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, κάλεσε τη ΝΔ σε αντιπαράθεση επί των προγραμμάτων και όχι επί συνθημάτων, διότι έτσι, όπως ισχυρίστηκε, θα φανεί ποιος έχει καλύτερο πρόγραμμα. «Εάν περάσουμε στο χώρο της πραγματικής πολιτικής συζήτησης και όχι της ατάκας, των fake news, της σκληρής κίτρινης προπαγάνδας και συζητήσουμε επί πολιτικού σχεδίου και αντιπαρατεθούμε, ο ελληνικός λαός έχει την κρίση να δει ποια πορεία θέλει να ακολουθήσει η χώρα» επισήμανε η Ο. Γεροβασίλη.

«Πρέπει πολύ γρήγορα να κάνουμε μία αυτοκριτική, έχουμε εφεδρείες που μπορούμε πολύ εύκολα να τις ξεδιπλώσουμε» τόνισε αναφερόμενη στο αποτέλεσμα των εκλογών. Ερωτηθείσα για το τι δεν πήγε καλά για τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ότι ενδεχομένως δεν επικοινωνήθηκαν αρκετά τα επιτεύγματα της κυβέρνησης.

«Είχαμε σχέδιο, κάναμε σκληρή δουλειά, εφαρμόσαμε ένα μνημόνιο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη φθορά μιας κυβέρνησης. Εφαρμόσαμε ένα μνημόνιο, μέσα σε αυτό καταφέραμε πολλά, αυτά ενδεχομένως δεν καταφέραμε να τα επικοινωνήσουμε αρκετά. Βγάλαμε μία πτωχευμένη χώρα από το μνημόνιο όπως υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό. Στηρίξαμε κοινωνικές ομάδες που ήταν πιο ευάλωτες, στηρίξαμε το κοινωνικό κράτος με όλες μας τις δυνάμεις και φτάσαμε να επαναφέρουμε τη χώρα σε μία κανονικότητα» σημείωσε μεταξύ άλλων η υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: