ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Β. Οικονόμου σε παραλήρημα: Λένε ψέματα για την ασφάλεια τρένων οι μηχανοδηγοί

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Νέα απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με κακόβουλο λογισμικό, μέσω αριθμού-κλώνου, καταγγέλλει ο τεχνικός σύμβουλος συγγενών θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, Βασίλης Κοκοτσάκης.

Σύμφωνα με το documentonews, ο Β. Κοκοτσάκης είχε υποβάλλει προ εξαμήνου σχετική αναφορά στην ΑΔΑΕ, για παρόμοια επιχείρηση μόλυνσης του κινητού του όταν δεχόταν κλήσεις από δημοσιογράφο. Αυτή τη φορά, απευθύνθηκε εγγράφως στον Γιώργο Ηλιόπουλο, δικηγόρο συγγενών θυμάτων.

«…Όπως σε έχω και παλαιότερα ενημερώσει, πολλές φορές μετά από αναπάντητη τηλεφωνική σου κλήση προς εμένα, ακολουθεί κλήση η οποία έχει ως βάση τον πλήρη τηλεφωνικό σου αριθμό με τον αριθμό 10 στο τέλος. Εάν απαντηθεί η κλήση αυτή δεν θα υπάρξει ανταπόκριση καθότι η εταιρεία ενημερώνει ότι δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός ή η κλήση σας προωθείται. Αυτή η ενέργεια όμως είναι ικανή για την ενεργοποίηση κακόβουλου λογισμικού, διότι ασφαλώς δεν υπάρχουν συνδέσεις με 12 αριθμούς που μπορουν να κάνουν κλήσεις, τουλάχιστον νόμιμα» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω ότι τόσο το τηλέφωνο σου όσο και το δικό μου έχουν μολυνθεί και προς τούτο παρακαλώ όπως κάνετε τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται, αφού τόσο η δική σου θέση όσο και η δική μου στην υπόθεση των Τεμπών είναι πολύ ευαίσθητη και η διακίνηση πληροφοριών μεταξύ μας τακτική και ιδιαίτερης σημασίας για τα θέματα που χειριζόμαστε», σημειώνει ακόμη.

Μάλιστα, ο Β. Κοκοτσάκης συνοδεύει την καταγγελία του και με στιγμιότυπα από το αρχείο κλήσεων στο κινητό του τηλέφωνο.

Σε κρεσέντο χυδαιότητας ο υφυπουργός Βασίλης Οικονόμου

Στο μετασξύ, σε κρεσέντο χυδαιότητας κατά των εργαζομένων και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας όσον αφορά την ασφάλεια του σιδηροδρόμου επιδόθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Βασίλης Οικονόμου εξαιρετικά ενοχλημένος από τις καταγγελίες στον Σιδηρόδρομο. 

Οι μηχανοδηγοί αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στη Hellenic Train πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη (24/9) στάση εργασίας από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα και την Πέμπτη (26/9) 24ωρη απεργία με αίτημα τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων στα τρένα, προκάλεσαν την έκρηξη του Βασίλη Οικονόμου ο οποίος τους αποκάλεσε ψεύτες.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών μιλώντας στο Kontra, ισχυρίστηκε ότι οι μηχανοδηγοί λένε μεγάλα ψέματα για την ασφάλεια στον σιδηρόδρομο και ότι πρέπει «να να υπηρετούμε την αλήθεια όλοι είναι ψευδέστατα αυτά που λένε οι μηχανοδηγοί».

Στη συνέχεια ενοχλήθηκε για την αναφορά στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη λέγοντας χαρακτηριστικά «γιατί μιλάτε συνέχεια για τα Τέμπη;». 

Ο Βασίλης Οικονόμου επιτέθηκε εκ νέου στους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο λέγοντας το αδιανόητο, ότι «δεν μπορεί ένα τραγικό περιστατικό να είναι άλλοθι για να μην γίνεται τίποτα ή δικαιολογία για κάποιους να ακυρώνουν το μέσο αυτό. Ακυρώνουν το μέσο ενώ τρώνε ψωμί από τον σιδηρόδρομο».

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών αμφισβήτησε ακόμα και το τρομακτικό περιστατικό που έγινε στους Αγίους Αναργύρους καθώς απεφεύχθη την τελευταία στιγμή η μετωπική σύγκρουση δύο τρένων

«Λένε μεγάλα ψέματα. Δεν συνέβη ποτέ το περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους», ισχυρίστηκε ο Βασίλης Οικονόμου αναφέροντας ότι λειτούργησαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών επιτέθηκε και πάλι κατά των μηχανοδηγών λοιδορώντας το αίτημα για τηλεδιοίκηση.

«Οι μηχανοδηγοί που λένε βάλτε τηλεδιοίκηση εκεί που γίνονται τα έργα είναι σαν να σας λέω εγώ πετάχτε με ελικόπτερο τώρα. Λένε κάτι που εις γνώση τους ξέρουν ότι δεν γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: