ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Έλενα Ακρίτα: Έστειλε παραίτηση στον Παππά – Δεν έγινε δεκτή

Η Έλενα Ακρίτα
(INTIME NEWS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ)
 
Δήθεν ευαίσθητοι αντιπολιτευόμενοι επιτέθηκαν στην Έλενα Ακρίτα, ως να μην έχουν ξαναακούσει το πολυαναφερμόνο περί του γιου της πλύστρας
 
Επιστολή παραίτησης από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τουΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έστειλε η Έλενα Ακρίτα, χωρίς ωστόσο να γίνει δεκτή από τον Νίκο Παππά. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο «τον χορτασμένο μη φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι» που έκανε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στα social media.
 
Αυτά στάθηκαν αφορμή, ώστε, δήθεν ευαίσθητοι αντιπολιτευόμενοι να επιτεθούν στην Έλενα Ακρίτα, ξεσηκώνοντας αχό, ως να μην έχουν ξαναακούσει το πολυαναφερμόνο περί του γιου της πλύστρας, που ακούγονταν την εποχή της σκάφης στα πλυσταριά και του ξεπεσμού του λούμπεν προλεταριάτου (σ.σ.: ώρα είναι να διαμαρτυρηθούν τίποτε ανιστόρητοι υπέρ του προλεταριάτου, χωρις να γνωρίζουν ότι η ορολογία αυτοί αναφέρεται στην μαρξιστική θεώρηση). 

Και η Έλενα Ακρίτα σημειώνει:

«Παρά το γεγονός ότι ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου, έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Έστειλα σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ θέτοντας την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος» αναφέρει η Έλενα Ακρίτα και προσθέτει:

«Ο Νίκος Παππάς δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή.

Έτσι προχωρώ στη ζωή. Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου», ήταν η βροντερή απάντηση στους δήθεν ευαίσθητους υπερασπιστές του προλεταριάτου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: