ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Μία ανάρτηση που τα λέει όλα σε ένα λεπτό

 

 

Υπενθυμίζει το ιστορικό της κατάληψης από τους ανέργους, που ζητούν από τον Δήμο απόφαση ότι η εργασία τους είναι απαραίτητη για να το προσκομίσουν στο Δικαστήριο του Λασιθίου

Ο χρήστης Γιώργος Ρώρος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ωρα Πατρών» έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  ανάρτηση σχετικά με τα συμβάντα στο νέο Δημαρχείο Πατρέων, που στεγάζεται πια στο παλιό Αρσάκειο, όπου είχαν καταλάβει οι απολυμένοι του Δήμου που απασχολούνταν στην Κοινωφελή τα έτη 2018, 2019 και 2020. Υπενθυμίζει το ιστορικό της κατάληψης από τους ανέργους, που ζητούν από τον Δήμο απόφαση ότι η εργασία τους είναι απαραίτητη για να το προσκομίσουν στο Δικαστήριο του Λασιθίου που θα γίνει εντός των ημερών με σκοπό να εκδωθεί ευνοϊκή απόφαση γι αυτούς.

Σημειώνεται ότι οι της Κοινωφελούς του 2018, όταν απολύθηκαν από τον Δήμο το 2019, σε προεκλογική περίοδο,, με προσωρινή κυβέρνηση, ο δήμαρχος τους υποσχόταν επαναπρόσληψη και τους έστελνε να καταλάβουνν τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και έστησαν αντίσηνα. Μόλις τελείωσαν οι εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην αντιπολίτευση και οι απολυμένοι της Κοινωφελούς στο δρόμο!

Στο ίοδιο δρόμο που ακόμη σήμερα διεκδικο΄λυν την εργασία τους, την οποία μεν τους την ανγνώρισε το Δικαστήριο που προσέφυγαν, πλην όμως δεν την αναγνώρισε ο κ. Βορίδης (ή  βαρίδι κατά τον κ. Φάμελλο του ΣΥΡΙΖΑ) κιαν έδωσε κατεύθυνση στους δημάρχους να προσφύγουν σε διακαστήριο κια να ζητήσουν την ακύρωση των προηγούμενων ευνοϊκών για τους εργαζόμενους αποφάσεων. 

Έτσι το δικαστήριο των εργαζομένων στο Λασίοθι, θα γίνει χωρίς την στήριξή τους από τον Δήμο Πατρέων.   

Εδώ ας παρακολουθήσουμε το ιστορικό της κατάληψης της Κοινωφελούς, όπως το διασώζει ο Γιώργος  από τους στυλοβάτες του αιτήματός τους. 

 

«Η πολιτική του ΚΚΕ σε 1'.
 
*Της11/4 οι συμβασιούχοι στο Δήμο Πατρέων κάνουν κατάληψη του Δημαρχείου.
*Το μεσημέρι ο δήμαρχος του ΚΚΕ Πελετίδης ενοχικά δηλώνει ότι δεν συνένεσαι να τους απομακρύνει (αυτεπάγγελτα) η αστυνομία.
*Παράλληλα εξαγγέλλει αντισυγκέντρωση την επόμενη μέρα μπροστά από το Δημαρχείο.
*Ο Περισσός είναι σε αναβρασμό να μην πάρει πανελλαδική έκταση το θέμα.
*Ξημερώματα Παρασκευής 5:20 κουκουλοφόροι με ρόπαλα επιτίθενται στους εργαζόμενους τους αιφνιδιάζουν και σπάνε την κατάληψη.
*Οι εργαζόμενοι συγκεντρώνονται 9:00 στην Πλατεία Γεωργίου κάνουν πορεία προς το δημαρχείο για να συνεχίσουν την κατάληψη.
*Στο δρόμο βρίσκονται αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ και την αστυνομία.
*Ο δήμαρχος Πάτρας ανενόχλητος βγάζει δεκαρικούς στους παριστάμενους δορυφόρους του ΚΚΕ.
*Η αστυνομία δεν κάνει καμία έρευνα για την επίθεση.
*Ο εισαγγελέας;
*Το ΚΚΕ χέρι με χέρι με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς».
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: