ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Φίδι από την Κάρλα δάγκωσε 40χρονη μέσα στη θάλασσα του Βόλου

 

 

Εκτιμάται ότι το φίδι κατέληξε στη θάλασσα μαζί με το φορτίο των υδάτων που διοχετεύονται στον Παγασητικό από την πλημμυρισμένη περιοχή!

«Εάν έχεις τύχη διάβαινε» λέει η σχετική ρήση. Και στην περίπτωση της γυναίκας του Βόλου την έδερνε η ατυχία, αφού την δάγκωσε φίδι μέσα στην θάλασσα αμέσως μόλις μπήκε για μπάνιο. Και μάλιστα όχι του τοπικού οικοσυστήματος, αλλά μεταφερμένο επιπλέοντας από την μακρινή λίμνη της Κάρλας! 

Μια γυναίκα 40 ετών δέχθηκε το δάγκωμα φιδιού ενώ κολυμπούσε το μεσημέρι της Κυριακής χθες, στην θάλασσα, στο Σουτραλί Αγριάς Βόλου, σύμφωνα με ανάρτηση του τοπικού πορτάλ gegonota.news. 

Η 40χρονη αισθάνθηκε έναν δυνατό πόνο στο πόδι και αμέσως έσπευσε να βγει από το νερό. Λίγα λεπτά αργότερα το πόδι άρχισε να πρήζεται, ενώ στο σημείο που πονούσε η γυναίκα παρατήρησε δυο μικρά σημάδια σαν τρύπες. 

Ειδοποίησε ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο, καθώς δεν μπορούσε να οδηγήσει, και στα Επείγοντα οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι πρόκειται για δάγκωμα φιδιού.

Εκτιμάται ότι το φίδι κατέληξε στη θάλασσα μαζί με το φορτίο των υδάτων που διοχετεύονται στον Παγασητικό από την πλημμυρισμένη περιοχή της Κάρλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: