ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Στο αρχείο η υπόθεση CDS από Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο



Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για την υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου ομολόγων του Δημοσίου (credit default swaps), την περίοδο 2009-2010 μετά από οκτώ χρόνια εισαγγελικής έρευνας .


Η υπόθεση που ξεκίνησε να ερευνάται από τον Εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα μετά από μηνυτήρια αναφορά, αφορούσε αιτιάσεις ότι διεθνής εταιρία διαχείρισης που προμηθεύτηκε CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κερδοσκόπησε πιθανότατα εκμεταλλευόμενη και εσωτερική πληροφόρηση που είχε από τον αδελφό του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε ο κ. Κορέας δεν προέκυψε καμία σύνδεση του κ. Ανδρέα Α. Παπανδρέου, με την  διεθνή εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων Unigestion SA που προμηθεύτηκε τα CDS ,ενώ δεν διαπιστώθηκε κερδοσκοπική ενέργεια στην υπόθεση. Ο Εισαγγελέας βασίστηκε ως προς το θέμα του αν υπήρξε ή όχι μεθόδευση και χειραγώγηση των οικονομικών στοιχείων με στόχο την κερδοσκοπία και σε πόρισμα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το οποίο δεν διαπίστωσε κινήσεις για τεχνητή αύξηση στις αποδόσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια: