ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Στερνό αντίο στην Κατίνα Κομματά-Αντωνοπούλου



Στερνό αντίο απηύθυναν σήμερα Κυριακή την 11 Μαρτίου, ώρα 1.30 μμ, συγγενείς, γείτονες, φίλοι και συντρόφοι στην 82χρονη Κατίνα χήρα Ηλία Αντωνόπουλου, το γένος Κομματά, αδελφή του αείμνηστου Πέτρου Κομματά. Η  κηδεία της σορού της  έγινε από τον ΙΝ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Εγλυκάδας και η ταφή της στο οικείο κοιμητήριο.


Η αείμνηστη πέθανε από σπάνια ασθένεια του μυελού οστών, που την είχε πλήξει πριν πενταετίας και την κρατούσε στο κρεβάτι από 6μήνου, στην οικία της επί της οδού Υπαπαντής 4, στο Γηροκομειό.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρέστησαν πλήθος κόσμου από την αριστερά, μεταξύ των οποίων στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η διοίκηση των Πέτρινων Χρόνων, προσωπικότητες από την τοπική αυτοδιοίκηση, ο Γηροκομίτης αντιδήμαρχος  Χρ. Κορδάς και πολλοί άλλοι.

Επικήδειο εκφώνησαν φίλος της οικογένειας, που τόνισε μεταξύ άλλων, πως η Κατίνα Αντωνοπούλου-Κομματά  έλκει την καταγωγή από τα ματωμένα χώματα του ξεριζωμού του ελληνικού στοιχείου των νοικοκυραίων της Σμύρνης, από την γενιά του παππού της, του Γιαννάκου και της γιαγιάς της Ασημίνας, που έφθασαν στην χώρα μας μετά την μικρασιατική καταστροφή και εγκαταστάθηκαν στο ύψωμα του Γηροκομειού, εκεί που η Μονή παραχώρησε τόπο για την εγκατάστασή των κατατρεγμένων.  

Επίσης το μέλος του ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου  Γηροκομειού Κωνσταντίνα Παπάκου, αναφέρθηκε στο ήθος της αείμνηστης και στην δωρεά χειροποίητων κουρτινών που έκανε, για να αποτελέσουν μέρος των προσφορών προς το Λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου που ετοιμάζεται.

Η αείμνηστη Κατίνα υπήρξε το τρίτο εν ζωή κατά σειρά παιδί της οικογένειας των Κομματέων από τα πέντε που είχε. 

Ηλίας Αντωνόπουλος, Κατίνα Κομματά, στο  πολιτικό μνημόσυνο της 29-3-2015 του αδελφού της αείμνηστης  Πέτρου Κομματά, κατά τον ένα  χρόνο από θάνατό του, που τέλεσαν τα ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Στεφάνια συγγενών και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παναγία η Γηροκομίτισσα, στην μνήμη της αείμνηστης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Έφυγε από την ζωή η Κατίνα Αντωνοπούλου-Κομματά

Δεν υπάρχουν σχόλια: