ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Εξαγγέλθηκαν μέτρα υπέρ δανειοληπτών του τ. ΟΕΚ

Χαρακτηριστικό είναι ότι η δόση απομένοντος κεφαλαίου προς εξόφληση, θα παγώνει για όσο διάστημα θα προκύπτει δεδηλωμένη αδυναμία καταβολής, κάτι που θα διαπιστώνεται και από την υπηρεσία, όπως είπε ο κ. Μ. Μουζάλας, συνεργάτης του ΓΓ του Υπ. Εργασίας, στην ομιλία του, κατά την εκδήλωση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ αυτών  που προτείνονται είναι και η απόσβεση του χρέους σε δανειολήπτες που αποπλήρωσαν το 60% του δανείου των



Σοβαρά μέτρα ρυθμίσεων εξαγγέλθηκαν απόψε στην εκδήλωση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ε&ΕΣ Πατρών και διοργανώθηκε με σκοπό την ενημέρωση των δανειοληπτών του πρώην ΟΕΚ, από τον αρχιτέκτονα-μηχανικό Μάριο Μουζάλα, συνεργάτη του ΓΓ υπ. Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη.
Μεταξύ των μέτρων που προτείνονται είναι και η απόσβεση του χρέους σε δανειολήπτες που αποπλήρωσαν το 60% του δανείου των.  Η δε χάρη που τυγχάνει ο δανειολήπτης αρχίζει από την ημέρα υποβολής της αίτησης προς τον ΟΑΕΔ, στην πλατφόρμα που θα ανοίξει σύντομα στο διαδίκτυο μετά το Πάσχα, ενώ εάν υπάρχουν δανειολήπτες -και σίγουρα θα υπάρξουν- που πλησιάζουν στην εξόφληση του 60%, ενώ στο μεταξύ θα έχει κλείσει η διαδικτυακή πλατφόρμα που μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις, θα παρέχεται επιπρόσθετος χρόνος χάριτος, που θα  φθάνει έως τα πέντε έτη, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, που συντρέχουν πιεστικοί κοινωνικοί λόγοι ανεργία κλπ, θα ανέρχεται και στα οκτώ έτη.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η δόση απομένοντος κεφαλαίου προς εξόφληση, θα παγώνει για όσο διάστημα θα προκύπτει δεδηλωμένη αδυναμία καταβολής, κάτι που θα διαπιστώνεται και από την υπηρεσία.
Περισσότερα θα δημοσιεύσει αύριο για το θέμα το Istologio G. Mosxou, που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: