ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ντοκιμαντέρ προς τιμήν του Παντελή Δαμασκόπουλου



Ξεκινάει σήμερα το απόγευμα (16:00) η προβολή από το Cosmote TV History του Α’ μέρους ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στο Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ, ενώ θα ακολουθήσει και Β’ μέρος που θα ανακοινωθεί στο πρόγραμμα του συνδρομητικού καναλιού. Η παραγωγή (2017) είναι της εταιρείας DreamMaster (Germany-Koln) και η σκηνοθεσία του Αλέξη Δαμασκόπουλου.
Στο ντοκιμαντέρ ερευνητές και συγγραφείς παρουσιάζουν ορισμένα από τα σημαντικότερα εκθέματα του -μοναδικού στο είδος του στην Ελλάδα- Μουσείου Τύπου.
Ο Αλέξης Δαμασκόπουλος μεγάλωσε στην Πάτρα αλλά δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Γερμανία. Ένας  από τους λόγους που τον ενέπνευσαν και αποφάσισε να δημιουργήσει το ντοκιμαντέρ για το Μουσείο Τύπου ήταν προς τιμήν του πατέρα του, Παντελή Δαμασκόπουλου, ο οποίος υπήρξε για χρόνια λινοτύπης στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη στη διαδικασία δημιουργίας νέων παραγωγών για το Cosmote TV History.



Δεν υπάρχουν σχόλια: