ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

βιβλίο: «Εκεί που προσγειώθηκε το Κοράκι»



Του Γιάννη Παπαδημητρόπουλου
Το βιβλίο του Γιάννη Παπαδημητρόπουλου «Εκεί που προσγειώθηκε το Κοράκι» θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, ώρα 8.00 μ.μ. στην Πάτρα, στο αναγνωστήριο «Bright Side Study Room» (Φιλοποίμενος 45).
Στο βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Το Δόντι», ανθολογούνται κείμενα που έχουν γραφτεί από το 2012 μέχρι σήμερα και αφορούν στους τομείς του τουρισμού δημοφιλούς κουλτούρας (pop culture tourism), αλλά και γενικότερα τουρισμού, πολιτιστικής διαχείρισης και φαντασίας και στην επίδρασή τους στην καθημερινότητα και την οικονομική ανάπτυξη.

Τα κείμενα έχουν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δημοσιευτεί σε ηλεκτρονικά μέσα. Η συγκέντρωσή τους, πέρα από τον προφανή στόχο της κατάθεσης απόψεων και ιδεών, φιλοδοξεί να δώσει το ερέθισμα για μια ακόμα πιο σοβαρή αντιμετώπιση θεμάτων τουρισμού, πολιτισμού και φαντασίας από την ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα και να συμβάλει στον εν εξελίξει διάλογο.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Θεοδώρα Φιλοπούλου, ταξιδιωτική σύμβουλος και ο Διονύσης Φάκος, δημιουργός κόμικς και εκπαιδευτικός. Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ρούλα Κωστακοπούλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του ταξιδιωτικού γραφείου Fastravel.
Ο Γιάννης Παπαδημητρόπουλος γεννήθηκε το 1986 στην Πάτρα όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του Ε.Κ.Π.Α., κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς και μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Είναι μέλος της Εταιρείας Συμβούλων Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΣΔΙΑΠΟΚ), του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Π.Ε.Δ.Δ. και του Συλλόγου Αποφοίτων ΜΒΑ Τουρισμού «MBA Society», ενώ συνεργάζεται σε διάφορα projects με ομάδες και φορείς στο πεδίο της Πολιτιστικής Διαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: