ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Η ασφάλεια είναι δικαίωμα των πολιτών ανεξαιρέτως



Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Δήμο Φυλής

«Για μας είναι καθήκον, κάθε πολίτης αυτής της χώρας, όπου και αν βρίσκεται, να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος απέναντι σε κάθε μορφής κίνδυνο» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
«Η ασφάλεια είναι δικαίωμα που αφορά ανεξαιρέτως όλους τους πολίτες. Όχι μόνο όσους κατοίκους σε προνομιακές περιοχές. Όχι μόνο όσους έχουν υψηλά εισοδήματα», τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στον Δήμο Φυλής, συνοψίζοντας στις φράσεις αυτές τη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στην ασφάλεια που πρέπει να νιώθει ο κάθε πολίτης, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής και από το ύψος του εισοδήματός του.

«Η εδραίωση του αισθήματος της ασφάλειας στις περιοχές με υψηλά κρούσματα εγκληματικότητας, δεν είναι μόνο υπόθεση επιχειρησιακής επάρκειας, αλλά και κρίσιμο θέμα που αφορά την κοινωνική συνοχή, την ισότητα και τη δικαιοσύνη στον τόπο μας» είπε και σημείωσε: «Σήμερα κάνουμε ένα ουσιαστικό βήμα για την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την τήρηση του νόμου και τη διαφύλαξη της κοινωνικής ειρήνης».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ν. Τόσκας: Αποδεικνύουμε ότι δεν ήταν «πυροτέχνημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: