ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

«Άγχος και κατάθλιψη - οι μάστιγες της εποχής μας»

Από την χθεσινή εκδήλωση των Patrinistas.



Εκδήλωση των  Patrinistas χθες, με ομιλία της ψυχολόγου Αρχοντούλας Πογιατζή


Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 χθες και ώρα 9.00 μ.μ., στο φιλόξενο Καφέ Γέφυρες (Πατρέως 86 Πάτρα τηλ. 261 062 3963 ), η Ομάδα Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, με την συνδρομή της ψυχολόγου Αρχοντούλα Πογιατζή, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία  ομιλία - συζήτηση με θέμα «Άγχος και κατάθλιψη - οι μάστιγες της εποχής μας». 

Η κ. Πογιαντζή είναι ψυχολόγος με προσανατολισμό στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κοινωνική ιατρική και είναι επιστημονικά υπεύθυνη των προγραμμάτων του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία -ΣΟΨΥ Πάτρας.  

Το άγχος και η κατάθλιψη είναι καταστάσεις που απασχολούν μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού στις μέρες μας, όπως φάνηκε από τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς που διατυπώθηκαν μετά την ομιλία από πολλούς συμπολίτες μας, στην πλειοψηφία νέους.

 Το συμπέρασμα ... η ψυχική υγεία μας αφορά όλους! 


Μετά την ομιλία – συζήτηση, ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τον Ηλία Νεκτάριο Μπράβο και όχι μόνο.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια: