ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

«Απαιτούμε την δημόσια συγγνώμη από την "ΑΛΛΑΓΗ"»

Φωτογραφία αρχείου της 19-1-2014.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20, Τ.Κ. 26221 ΠΑΤΡΑ, τηλ. 2610-275713

ΠΑΤΡΑ 22/03/2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Οι γνωστοί λασπολόγοι και συκοφάντες του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας που εδώ και χρόνια ενεργούν καθοδηγούμενοι από τους καρεκλοκένταυρους της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και του εκπροσώπου τους στη διοίκηση του Συλλόγου μας «Ελεύθερου Εμποροϋπαλλήλου» Σάββα Τζάκη, ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο.
 
Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για αυτούς όλοι στη Πάτρα είμαστε γνωστοί και όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι πραγματικοί συνδικαλιστές και ποιοι τσιράκια άλλων συμφερόντων…

Στη καταγγελία του Σ.Τζάκη που η  εφημερίδα «Αλλαγή»  δημοσίευσε τη Τρίτη 20/3/2018, με πρωτοσέλιδο μια τεράστια φωτογραφία από  κινητοποίηση του Συλλόγου μας για την Κυριακή – Αργία (από τις άπειρες που έχει κάνει στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αγ. Νικολάου) και με λεζάντα «Μπάχαλο στα οικονομικά», εμφανίζοντας το προεδρείο του Συλλόγου μας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως καταχραστή του ταμείου μας απαντάμε:

Το ανώτερο συνδικαλιστικό μας όργανο, η γενική μας συνέλευση, που έγινε τη Κυριακή 18-03, στις 18.00, στο ισόγειο του Εργατ. Κέντρου Πάτρας, υπερψήφισε και το διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό με απόλυτη πλειοψηφία (σχεδόν ομόφωνα μόνο με 1 λευκό και 1 όχι).

Ο κος Τζάκης εμφανίστηκε στη Γεν. Συνέλευση μαζί με 2 συναδέλφισσες από τη παράταξή του και ζήτησε την αναβολή της διότι δεν είχε λάβει σε φωτοαντίγραφα τα πρακτικά των διοικητικών συμβουλίων και τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία για να κάνει μόνος του τον έλεγχο, ενώ υπάρχει η ελεγκτική επιτροπή (με εκλεγμένο μέλος από τη παράταξή του) αρμόδια για τον οικονομικό έλεγχο.

Όταν ορίστηκε η συνεδρίαση της ελεγκτικής επιτροπής στις 05-02-2018, η συναδέλφισσα, μέλος της ελεγκτικής επιτροπής από την παράταξή του καθώς και ο ίδιος ο κος Τζάκης ζήτησαν την αναβολή της για να μπορεί να είναι παρούσα. Έτσι αναβλήθηκε για τις 07-02-2018 αλλά ούτε και τότε εμφανίστηκε η συγκεκριμένη συναδέλφισσα αλλά ούτε και ο καταγγέλλων (τα συμπεράσματα δικά σας).

Αφού απορρίφθηκε το αίτημα του από τη Γεν. Συνέλευση και με βάση βέβαια το καταστατικό του Συλλόγου που ορίζει ότι η Γεν. Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση γίνεται μέχρι το τέλος Μαρτίου «μέσα σε ένα 3μηνο από τη λήξη του οικονομικού έτους» αποχώρησε, μαζί με τις 2 συναδέλφισσες από τη παράταξή του, καθυβρίζοντας και απειλώντας την Ελεγκτική Επιτροπή, το Προεδρείο καθώς και αρκετά μέλη του Συλλόγου μας.
    
Αυτή είναι η τακτική της ομάδας της ΠΑΣΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας! Ένα ακόμα περιστατικό μαζι με όλες τις αδιαφανείς και αντιδημοκρατικές ενέργειές της που έγιναν πριν τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο  Πάτρας βάζοντάς το έτσι σε περιπέτειες!       

 Απαιτούμε την άμεση και δημόσια συγνώμη για το συκοφαντικό δημοσίευμα από την εν λόγω εφημερίδα και τον κ. Τζάκη προς αποκατάσταση της αλήθειας.                                                             

Αρκετά έχει υποστεί ο Σύλλογός μας εδώ και τέσσερα χρόνια! Ως εδώ!                                                   
Τέλος να επισημάνουμε ότι βεβαίως η αλητεία έχει όρια! Και πρέπει να την αντιμετωπίζουμε  σε κάθε περίπτωση  και όχι κατά το δοκούν.

Από τη Διοίκηση


Δεν υπάρχουν σχόλια: