ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Σύσκεψη της «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα»



Νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δικτύου:  «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 και ώρα 11.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 32  & Αμερικής, ισόγειο).
Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι:
·        Ενεργειακές Κοινότητες (Ε.Κοιν.) & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης).

·        Ενημέρωση σχετικά με πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας»
·        Ενημέρωση σχετικά με πρόσκληση του Ειδικού Προγράμματος Επιχειρηματικής Αποστολής της Τουρκικής Πρεσβείας
·        Εγγραφή νέων Αρωγών Μελών
·        Λοιπά Θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: