ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Ενημέρωση για την πορεία της Μίνι Περιμετρικής!


Φωτογραφία αρχείου της 25-9-2014. Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας ενημερώνει για την πορεία του έργου της μίνι Περιμετρικής, πως όπου νάναι ολοκληρώνεται. Ακολούθησε παράταση για το 2015, στη συνέχεια για το 2016, μετά για το 2017 το Δεκέμβρη, για τον Μάρτιο του 2018 και έχει δρόμο ακόμη να διανύσει το έργο μέχρι οι περιοίκοι των Κρητικών να δουν «φως στο τούνελ», που ακόμη βρίσκεται μακριά.


Για το έγκλημα της τύφλωσης του δρόμου της Τισσαμένους, που οδηγεί στην υπερφόρτωση της Γερμανού, θα τον ρωτήσει κανείς τον Περιφερειάρχη;



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και υπηρεσιακοί παράγοντες θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους του Τύπου για την πορεία του έργου της Μίνι Περιμετρικής της Πάτρας. 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 και ώρα 11 το πρωϊ, στον κόμβο Ταμπαχάνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πολύπαθο έργο της Μίνι έχει λάβει τόσες αναβολές στην ολοκλήρωσή του, που δεν έλαβε ούτε το γεφύρι της Άρτας, που σύμφωνα με τον θρύλο, «ολημερίς χτιζότανε και το βράδυ» κλπ κλπ, μέχρι που ο αρχιμάστορας έβαλε στα θεμέλια τους απατεώνες και τους λωποδύτες του δημόσιου έργου που έτρωγαν τα λεφτά του προϋπολογισμού του ενώ οι τότε  Αρτινοί, σαν τους Πατρινούς του σήμερα, περίμεναν πότε θα δώσει ο Θεός να ρουπώσουν οι άρπαγες και να γίνει επιτέλους το έργο!

Συνοπτικά να αμναφέρουμε τούτα: 25-9-2014.Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, επί της  πλ. Ταμπαχάνων, ενημερώνει για την πορεία του έργου της μίνι Περιμετρικής, πως όπου νάναι ολοκληρώνεται! Ακολούθησε παράταση για ολοκλήρωσή του στο 2015, στη συνέχεια άλλη παράταση για το 2016, αποκαλύπτεται η απάτη με το δομικό έργο του τούνελ ύψους 2 εκατ. ευρώ. Γκρεμίζεται το επκίνδυνο για κατάρρευση τούνελ και δίνεται νέα παράταση για το 2017 το Δεκέμβρη. Το μήνα αυτό στο συγκεκριμένο σημείο το έργο βρίσκεται στα... σπάργανα κια παίρνει παράταση ολοκλήρωσης για τον Μάρτιο του 2018. Όμως ακόμη οι εργασίες βρίσκονται στα... σίδερα και το έργο έχει δρόμο ακόμη να διανύσει, μέχρι οι περιοίκοι των Κρητικών να δουν «φως στο τούνελ», που ακόμη βρίσκεται μακριά.

Και μία περιέργια. Άραγε  ο Περιφερειάρχης και οι περί αυτόν έχει ακόμη την άποψη, πως φταίνε οι κάτοικοι που το έργο δεν ολοκληρώνεται δεκατέσσερα χρόνια τώρα; Άποψη που ευρέως ακούγονταν ως δικαιολογία μέχρι πριν λίγα χρόνια, διότι οι κάτοικοι τόνιζαν πως θα καταστραφεί η γραφικότητα της Άνω Πόλης Πάτρας, για χάρη πολιτικών σκοπιμοτήτων την εποχή του κλειδωνιζόταν το ΠΑΣΟΚ!

Κι ένα ακόμη ερώτημα: Για το έγκλημα της τύφλωσης του δρόμου της Τισσαμένους, που οδηγεί στην υπερφόρτωση της Γερμανού και το κυκλοφοριακό χάος καθημερινά πρωί και μεσημέρι, θα τον ρωτήσει κανείς τον Περιφερειάρχη;

2-12-2014. Φωτογραφία αρχείου. Η Τισσαμένους πριν κλειστεί από τους φωστήρες της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: