ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ο ταπεινόφρων Νίκος Κοντοές ξεκαθάρισε το θέμα


Από την φύση του, ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ ΑΕ Νίκος Κοντοές είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Τούτη τη φορά όμως έκρινε πως δεν αρκεί το λακωνίζειν και αποτινάζοντας το πέπλο σιωπής, μίλησε ευθαρσώς. Γι αυτό πολίτες, από τον χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, που τον γνωρίζουν καλώς, αναφώνησαν: Επιτέλους, μίλησε.


Ο ΟΛΠΑ κατά τα έτη 2014-2016, έχει ήδη καταβάλλει για την διαμόρφωση του πάρκου της Δυμαίων το ποσό των 106.360 €, αλλά και έξοδα αρχικών έργων αυτεπιστασίας


Επιτέλους, ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ, ο ταπεινόφρων  αρωγός του πάρκου της Ακτής Δυμαίων μίλησε, όπως δεν είχε μιλήσει επί τόσον καιρό. 

Ενώ όλο το ΚΚΕ έπαιζε παιχνίδι εντυπώσεων για το πάρκο της Ακτής Δυμαίων, το οποίο διαμόρφωσε ο Δήμος Πατρέων, θριαμβεύοντας για τον αγωνιστή Δήμαρχο που... έφτιαξε το νότιο πάρκο (σ.σ.: του έδωσε και ονομασία!), αποσιωπούσε παντελώς την συνεισφορά του Προέδρου Ν. Κοντοέ και της Δ.Ε. του ΟΛΠΑ με εκατόν έξι χιλιάδες ευρώ και λίγο ακόμη θα νόμιζαν οι Πατρινοί, πως ήταν εξ ολοκλήρου δημιούργημα του Δημάρχου Πατρέων, του... αγωνιστή!

Κι αυτό γιατί δεν είχε ειπωθεί ευθαρσώς ότι τα όργανα του παιδότοπου και της γυμναστικής, όπως και τα παγκάκια για ξεκούραση , αλλά και τα έργα αυτεπιστασίας ήταν συμβολή της Διοίκησης του ΟΛΠΑ και του σωματείου των εργαζομένων στον ΟΛΠΑ! Πέραν της οικονομικής συνεισφοράς του Οργανισμού.

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και το ενημερωτικό δελτίο του Οργανισμού Λιμένος ξεκαθάρισε, όσον αφορά την υπόστασή του, το ζήτημα. Βεβαίως εκκρεμεί η διαδικτυακή «δήλωση» συμβούλου του Δημάρχου Πατρέων  περί  ενός εκατομμυρίου ευρώ, που δήθεν διέθεσε ο Δήμος Πατρέων για την διαμόρφωση του πάρκου, αλλά αυτήν την «δήλωση» ας την κρίνουμε με επιείκεια, δεδομένης της φιλικής σχέσης του μετά του Δημάρχου.

Προς το παρόν, παραμένει ως δεδομένη η ενημέρωση του ΟΛΠΑ προς τα μέσα ενημέρωσης, που αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών ΑΕ, στα πλαίσια των δράσεων  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  και της αποδεδειγμένης συνδρομής του προς το Δήμο Πατρέων, σε ό,τι αφορά σε πρωτοβουλίες και δαπάνες για την ενίσχυση και βελτίωση του κοινωνικού εξοπλισμού και του αστικού περιβάλλοντος της πόλης μας, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, ενέκρινε την διάθεση προς το Δήμο ποσού 20.000,00€ για την ολοκλήρωση διαμόρφωσης του Νότιου Πάρκου της Ακτής Δυμαίων της πόλης.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Οργανισμός κατά τα έτη 2014-2016, όπως αυτό αποτυπώνεται στα λογιστικά του βιβλία, έχει ήδη καταβάλλει για την διαμόρφωση του εν λόγω πάρκου το ποσό των 106.360 €, χωρίς στο ποσό αυτό να συνυπολογίζονται τα έξοδα των έργων δι’ αυτεπιστασίας της αρχικής διαμόρφωσης του χώρου.
Ο Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε,  στα πλαίσια του ρόλου του ως βασικός μοχλός οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής,  στο μέτρο που το πλαίσιο δημοσιονομικής του λειτουργίας το επιτρέπει, θα συνεχίσει και στο μέλλον να συμβάλλει σε δράσεις βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος και του κοινωνικού εξοπλισμού της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: