ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Βασιλειάδης: Διακόπτεται το Πρωτάθλημα επ' αόριστον

«Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις αμέσες επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου» σημείωσε ο Γ. Βασιλειάδης, τονίζοντας ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA.


Αλέξης: Έφθασε
ο κόμπος στο χτένι

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ»


Το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την επ’ αόριστον διακοπή του  είναι: «Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους».

Αυτό σημείωσε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο πρωθυπουργός έστειλε αυστηρό μήνυμα και κατά τη συνάντηση με τον Στ. Θεοδωράκη, τονίζοντας ότι «πρέπει να αποφασίσουμε ότι αυτός ο γόρδιος δεσμός πρέπει να κοπεί και πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί ότι πρέπει να αγνοήσουμε το πολιτικό κόστος». Παράλληλα σημείωσε την αποφασιστικότητα και τη βούληση του να προχωρήσει.

Γιώργος Βασιλειάδης: Επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος

Υπενθυμίζεται ότι την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις αμέσες επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου» σημείωσε ο Γ. Βασιλειάδης, τονίζοντας ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA. Όπως είπε, το πρωτάθλημα δε θα εκκινήσει ξανά αν δεν υπάρχει ένα σαφές συμφωνημένο πλαίσιο από όλους για να προχωρήσουμε μπροστά.

«Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχε δώσει μεγάλες μάχες για να εξυγιάνει τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά, αλλά μένουν πολλά περισσότερα να γίνουν. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει η προσπάθεια, να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος και να γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος. Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Οι κανόνες ισχύουν για όλους. Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα, τις αμέσως επόμενες ώρες θα αρχίσουν συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου, την ΕΠΟ, τη Λίγκα, είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA και το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει αν δεν υπάρχει ένα πλαίσιο συμφωνημένο από όλους, με όρους και κανόνες. Δεν κάνουμε πίσω», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το τι μπορεί να αλλάξει, σημείωσε: «Ένα νέο πλαίσιο κανόνων συμφωνημένο από όλους. Το πλαίσιο είναι σαφές, οι ποινές θα είναι αυστηρές για όλους και πρέπει να αυστηροποιηθούν ακόμη περισσότερο. Θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρόνοιες».

Σε ερώτηση εάν επίκειται ένα ποδοσφαιρικό Grexit απάντησε πως «τα πάντα είναι στο τραπέζι. Θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις και συναντήσεις με όλους και όλα είναι στο τραπέζι εφόσον δεν αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του», διεμήνυσε.

Στο ερώτημα που δέχθηκε, αν θα απαγορευθεί η οπλοφορία στα γήπεδα, ο κ. Βασιλειάδης απάντησε χαρακτηριστικά, «αφού φτάσαμε να μιλάμε για όπλα...», υπογραμμίζοντας ότι οι ποινές θα αυστηροποιηθούν και θα εφαρμόζονται για όλους. Ερωτηθείς για το πώς αντέδρασε η UEFA στις εικόνες της Κυριακής, σημείωσε ότι «είναι σοκαρισμένη όπως όλοι μας».

Τέλος διαβεβαίωσε ότι «θα ληφθούν οι απαραίτητες πρόνοιες ώστε να μην επηρεαστεί η Εθνική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: