ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα



Επίσκεψη στις φυλακές Αυλώνα πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Γιώργος Πάντζας, με αντιπροσωπεία του τμήματος Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον διάλογο που έχει ανοίξει για το Σχέδιο Νόμου του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα.

Η αντιπροσωπία μετέβη στους χώρους του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, και περιηγήθηκε στο σχολείο των φυλακών, στο εσωτερικό των κελιών, καθώς και σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του καταστήματος.
Ο κ. Πάντζας και η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τη διεύθυνση της φυλακής, την κοινωνική υπηρεσία, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, καθώς και με πολλούς έγκλειστους των φυλακών, συζήτηση κατά την οποία αναδείχθηκαν τα υπαρκτά προβλήματα της φυλακής καθώς και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επίλυσή τους.
Κατ’ επέκταση λοιπόν απαιτείται, ο νέος Σωφρονιστικός Κώδικας να ενσωματώσει τις όλες τις προτάσεις που εξασφαλίζουν την ισότητα και τα δικαιώματα των κρατουμένων καθώς και τις προϋποθέσεις που θα βελτιώσουν  τους όρους διαβίωσης εντός των καταστημάτων κράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: