ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Βασιλειάδης: Δεν θα κάνουμε πίσω


Δεν θα κάνουμε πίσω» δήλωσε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τονίζοντας ότι πρέπει να συμφωνηθεί ένα μίνιμουμ κανόνων για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σημείωσε ότι «έχει γίνει πολύ δουλειά τα τελευταία χρόνια» ωστόσο πρόσθεσε ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε μέρα σου επιφυλάσσει και μια έκπληξη». 

Μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει μετά το Πάσχα, εκτίμησε ο υφυπουργός αθλητισμού πρόσθεσε όμως ότι προηγείται να συμφωνήσουν όλοι σε ένα μίνιμουμ κανόνων. "Για ποιο λόγο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν συμφωνήσουμε σε ένα μίνιμουμ κανόνων" είπε χαρακτηριστικά.

"Οι αγώνες δεν θα ξεκινήσουν, αν πρώτα δεν υπάρξουν έγγραφες δεσμεύσεις από τις ΠΑΕ, οι οποίες θα λειτουργήσουν από τη νέα χρονιά" τόνισε. Ενώ όπως δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης θα πρέπει να αλλάξει το καθεστώς ασφάλειας και να περάσει στα χέρια των ΠΑΕ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αστυνομία θα χάσει το δικαίωμα παρέμβασης.

 

Θα χάνει την άδεια ΠΑΕ που εμπλέκεται πάνω από δύο φορές σε επεισόδια

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλειάδης έθεσε τρεις βασικούς πυλώνες που πρέπει να υλοποιηθούν, προκειμένου να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα αλλαγή του πειθαρχικού κώδικα (που θα περιλαμβάνει ποινές για αιχμηρές δηλώσεις), μεγαλύτερες τιμωρίες (απώλεια αδειοδότησης και υποβιβασμός) σε περίπτωση που μία ομάδα εμπλακεί δις στην ίδια αγωνιστική σεζόν σε επεισόδια μεγάλης έκτασης, καθώς και διεξαγωγή αγώνων χωρίς αστυνομική παρουσία.

Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι με τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις και με την εικόνα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη επανήλθε το Grexit από τις διεθνείς διοργανώσεις. Ξεκαθάρισε πως αν οι διεθνείς φορείς δεν δουν ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην Ελλάδα, τότε το GREXIT δεν θα είναι δική μας απόφαση.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: