ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Βρεφονηπιακός Σταθμός επί θύραις στο Εμπορείο Θήρας


Στα μπετά σήμερα ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Εμπορείου Σαντορίνης, αναμένεται εντός διετίας να φιλοξενήσει τα πρώτα παιδάκια του νησιού, με την συνδρομή του ΕΣΠΑ 2014-2020.



Το έργο έχει χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020, ενώ το κόστος του αποτιμάται στα 2.150.000 ευρώ!

Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής και αντιμετώπισης της γραφειοκρατίας η αποπεράτωση του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Εμπορείου μπήκε στην τελική ευθεία. Οι κατασκευαστικές εργασίες ξεκίνησαν στα μέσα Φεβρουαρίου και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα (εντός δύο ετών).
Το σημαντικό αυτό έργο υποδομών έχει χρηματοδότηση από το Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο» και τον Άξονα Προτεραιότητας 3 «Βελτίωση βασικών Υποδομών» (ΕΣΠΑ 2014-2020), ενώ το κόστος του αποτιμάται στα 2.150.000 ευρώ.
Ο καινούργιος βρεφονηπιακός σταθμός θα περιλαμβάνει δύο αίθουσες ύπνου νηπίων και δύο αίθουσες ύπνου βρεφών υποστηριζόμενες  από  τους  αντίστοιχους  χώρους  υγιεινής,  αποθήκες και  λινοθήκες. Οι  χώροι  προσωπικού  περιλαμβάνουν  ιδιαίτερα  αποδυτήρια, WC, γραφεία  προσωπικού, γραφείο  διευθυντή,  χώρος  «μόνωσης» και  κουζίνα.
Επιπλέον, έχει προβλεφθεί ένας μεγάλος κεντρικός χώρος (αίθουσα  απασχόλησης  νηπίων), στον  οποίο θα είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν και οι διάφορες εκδηλώσεις του σταθμού καθώς προβλέπεται  χώρος  σκηνής  με  βοηθητικό  χώρο  κάτω  από αυτήν.
Στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου εκτός των χώρων στάθμευσης και του κήπου θα υπάρχει οριοθετημένος και καλά προφυλαγμένος χώρος, κατάλληλος για το παιχνίδι των παιδιών. Παράλληλα θα εξασφαλιστεί και η πρόσβαση για άτομα ΑΜεΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: