ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Τα ξενόκουμπα του «τσεκουράκια» της ΝΔ, βιράλ στο διαδίκτυο


Φωτογραφία του Παναγιώτης Χατζηδημητρίου.



Δείτε τα ξενόκουμπα του Μάκη Βορίδη, του γνωστού πρώην γραμματέα της χουντικής νεολαίας, που εκ μεταφοράς από το ΛΑΟΣ στεγάζεται σήμερα στη ΝΔ του ομογάλακτού του Άδωνι, του γνωστού και μη εξαιρεταίου ακροδεξιού στοιχείου και επιστήθιου φίλου του Παττακού.


Ο Άδωνις αντάλλασσε ευχετήριες πασχαλινές κάρτες με τον κύριο Στυλιανό της χουντικής Τριανδρίας, που μας έτρωγε τα αυτιά καθημερινά, τα χρόνια της εφταετίας, για τον Φοίνικα, που εκ της τέφρας του αναγεννιέται και εξ αυτού τον αναδυόμενο στρατιώτη, εν είδει γοργόνας που βγαίνει μέσα από τα αφρισμένα κύματα.

Ωστόσο ο Μάκης Βορίδης τον ξέσκισε τον Άδωνι. Ολόκληρο Φοίνικα τον κατάφερε να αναδύεται από το μανικετόκουμπο του πουκάμισού του! Κι ενώ γλάρωνε στο βουλευτικό έδρανε, ασχολούμενος δραστήρια  και ακάματα  με τα εθνικά ζητήματα, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία με ένα κλικ να τον αποκαλύψουν στον Άδωνι.

Αλλά και να τον περάσουν  ως δρώμενο στα χείλη της λαϊκής μούσας.

Άντε κύριε Μάκη και εις ανώτερα, με το αριστερό μανικετόκουμπο να μοστράρεις το τσεκούρι. Σαν τα κουμπιά των ναυτικών, που έχουν γοργόνα ή άγκυρα!
    Ο χρήστης Dimitris Nikolaos Mitoudis κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Danny Wilde.
     
    Ο χρήστης Danny Wilde κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Παναγιώτης Χατζηδημητρίου στην ομάδα ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΝΙΚΗ!!!
     
     
    Παναγιώτης Χατζηδημητρίου

    Κοιμήσου χουντικούλη μου .....
    τσεκούρι δικοπούλι μου....
    να γίνεις άντρας στο κορμί 
    και στο μυαλό νεοναζί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: