ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Τραυματισμοί και συλλήψεις έξω από συμβολαιογραφείοΕπεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης μελών συλλογικοτήτων κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους, όπου τραυματίστηκαν πέντε άτομα, εκ των οποίων ένας φωτορεπόρτερ.

Οι τρεις προσαγωγές που έγιναν νωρίς το απόγευμα μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης πραγματοποίησε η ΛΑΕ.

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων. Παράλληλα σημειώνει ότι αναφέρθηκαν τραυματισμοί τεσσάρων αστυνομικών και ενός ιδιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: