ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Η Λιάνα Κανέλλη έκανε πάλι την... αποκάλυψή της!


Το σύστημα είναι σάπιο αποκάλυψε η κυρία Λιάνα Κανέλλη, σε τηλεοπτικό σταθμό, που της έχει ιδιαιτερη συμπάθεια, ίσως και λόγω συναδελφικότητας(!), ας το πούμε έτσι. Κι αυτή η... μετά Χριστό προφητεία  ξεσήκωσε την μίνι πολιτών της αριστεράς ενώ φιλοξενήθηκε στην σελίδα fb με τίτλο:



 
από την Niki Baioy






Το Istologio G. Mosxou δεν θα αναφέρει τα δεκάδες μηνύματα, που εξάλλου, ως ανοικτή αυτή η διαδικτυακή σελίδα, αδυνατεί να εμποδίσει παρείσφρυση και σχολίων που απάδουν σεμνότητας, αλλά θα θέσει το ερώτημα:


Γιώργος Μοσχος
Γιώργος Μοσχος Το σύστημα ήταν σάπιο ανέκαθεν κυρία μου. Το ζήτημα είναι τώρα τι κάνουμε; Όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ποιητής της Αριστεράς Μανώλης Αναγνωστάκης. Τουτέστιν πιάνουμε την άκρη μας καταγγέλοντας άπαντες ή μήπως, λέω μήπως, θα πρέπει και το ΚΚΕ να βάλει πλάτη σε αυτή τη δόλια την αριστερή κυβέρνηση, που δέχεται τόσες άθλιες επιθέσεις; Αυτά είχε υπόψιν του ο καπεταν Χαρίλαος, ο γέροντας που βοήθησε στη συγκρότηση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 89, αλλά δυστυχώς κράτησε το στόμα του κλειστό, όταν οι στενοκέφαλοι του Ιερατείου του Περισσού τον είδαν βάρος!


Αξιοπρόσεκτη είναι ακόμη και η παρατήρηση της παρακάτω κυρίας:


Δέσποινα Σιταρίδου
Δέσποινα Σιταρίδου Δεν ντρέπεστε όλοι οι αριστεροι να τρώγεστε μεταξύ σας; έλεος!!! Απέναντι είναι οι αντίπαλοι... Αντε μην τα πάρω και δεν σας ψηφίσω..... Μια ζωή τα ίδια...



Θα συμφωνήσω δε, με την παρατήρηση άλλου αναγνώστη, ο οποίος εξανίσταται  με τα παρακάτω:

«Αμαν τι κόσμος έχει περάσει από το έρμο το ΚΚΕ!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: