ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ο σαράφικη αντίληψη Σερεμέτη οδηγεί σε αδιέξοδο!

Υπό την απειλή εισαγγελέα καλεί για εργασία! Ντροπή...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνάντηση Διοικητή Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα και Επιτροπής Καθαριστριών, που βρίσκονται σε απεργία και υπό απόλυση μετά τις 14 Ιουνίου, λόγω των δυσμενών κριτηρίων που θέτει στην προκήρυξή της η Διοίκηση. 


Επιμένει στη θέσπιση μορίων ευνοϊκών για καθαρίστριες χωρίς προϋπηρεσία στον χώρο της Υγείας, κάτι που είχε τεθεί ως προϋπόθεση για την πρόσληψη στο Νοσοκομείο των απεργουσών καθαριστριών, πριν οκταμήνου.

Τούτο σημαίνει πως οι υπάρχουσες καθαρίστριες θα υπερφαλαγγιστούν από άλλες του ιδιωτικού τομέα, που δεν εργάστηκαν στην Υγεία, με ότι σημαίνει αυτό.

Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι απείλησε τις εργαζόμενες με κάλεσμα του εισαγγελέα  στο Νοσοκομείο σε περίπτωση που συνεχίσουν την απεργία τους οι Καθαρίστριες και με απόλυση, λόγω του ότι δεν καλύπτονται από συνδικαλιστικό όργανο.

Και το αστείο της υπόθεσης. Ο αυστηρός διοικητής του Νοσοκομείου δεν γνώριζε ότι δεν ισχύει ο κανόνας που έθεσε στην προκήρυξη, περί γνώσεων γυμνασιακών σπουδών για την πρόσληψη των καθαριστριών. Γι αυτό και τον παίρνει πίσω.Εξακολουθεί όμως να υπάρχει στην προκήρυξη.

Τι απομένει; Μα τα μόρια και η προϋπηρεσία σε νοσηλευτικό ίδρυμα. Ε, ας θέσει και αυτά και τελείωσε η υπόθεση!

Οι εργαζόμενες είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν την απεργία για το δικαίωμά τους στην εργασία τους και σκοπεύουν να ορίσουν προσωπικό ασφαλείας και αύριο, όπως έκαναν και σήμερα.

Όλοι ήλπιζαν πως αυτή η συνάντηση, που θα γινόταν με πρωτοβουλία του κ. Σερεμέτη αποσκοπούσε στην εκτόνωση της κατάστασης. Πλην όμως ο κ. Διοικητής αντί να βρει συμβιβαστική λύση, στο πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε, εκτεθειμένος από την εξέλιξη του θέματος και υπό το κράτος του τρωθέντος εγωισμού του, οδήγησε την κατάσταση σε αδιέξοδο.

Προτίμησε την απειλή προς την επιτροπή των Καθαριστριών με το πρόσχημα πως δεν έχουν κάλυψη σωματειακή οι εργαζόμενες  και άρα «δεν δικαιούνται διά να ομιλούν» για τα εργασιακά τους δικαιώματα και να τα υπερασπίζονται. Η αντίληψη του μακαρίτη Κουτσόγιωργα πεσταΜένιου στο μεγαλείο της! Βρικολάκιασε. Συμπτώματα σήψης και Καισαρικής αντίληψης με καλπάζοντα ρυθμό... Που καμία σχέση έχουν με την γενικώτερη χρηστή Διοίκηση της Αριστεράς!

Και αφού επικαλέστηκε την πρόσφατη τροπολογία Πολάκη για τις προσλήψεις, δηλώνοντας ανευθυνότητα και αρνούμενος την πρόταση των  απεργούντων Καθαριστριών να επισκεφθούν από κοινού τον Υφυπ. Υγείας, απείλησε με Εισαγγελέα και απόλυση!

Αποτέλεσμα ήταν να τις οδηγήσει εντέχνως στην αγκαλιά του συνδικαλιστή με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και με έδρα την Πάτρα, που τυγχάνει και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Ένας ακόμη, από σπόντα σύμμαχος, στο πλευρό του αντιπάλου του ΓΓ του Υπ. Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη! Για διασωθεί και αυτός συνδικαλιστικά, ενώ ο κ. Σερεμέτης διοικητικά!

Ο υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ακούει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: